Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 dec 2009 - Anul XIV, nr. 287 (4273)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Social-democraţii au destupat sticlele de şampanie, sărbătorind victoria dată de exit-poll-uri

Social-democraţii au destupat, aseară, sticlele de şampanie, sărbătorind astfel anunţul rezultatelor exit-poll-urilor care l-au dat învingător la alegerile prezidenţiale pe liderul PSD, Mircea Geoană, pe care l-au ovaţionat şi i-au urat "La Mulţi Ani!".
Atmosfera de la PSD, de după anunţul exit-poll-urilor, a fost una de sărbătoare absolută, strigătele de ovaţionare ale susţinătorilor de la PSD, PC şi PNL, îmbrăcaţi în haine roşii, albastre şi galbene, împletindu-se cu lacrimile de bucurie ale unora dintre susţinătoare.
În momentul anunţului, cele câteva sute de persoane strânse în curtea PSD, printre care social-democraţi, liberali, conservatori, peremişti şi penegişti au izbucnit în urale.
Pe scenă, în spatele lui Geoană, s-au reunit lideri PSD, dar şi PNL şi PC. Preşedintele fondator al PSD, Ion Iliescu, deşi a venit la sediul central al partidului, nu a urcat pe scenă, preferând să vadă rezultatele exit-poll-urilor la televizor. La sediu au venit, pentru a-şi manifesta susţinerea, şi liderul PNG, Gigi Becali, dar şi Codrin Ştefănescu, care a reprezentat PRM.
Geoană a primit anunţul că a câştigat cu bucurie nedisimulată, sărind efectiv în sus. Discursul său a fost gâtuit de emoţie, aproape strigat.
Alături de copii şi de soţie, dar şi de liderul PNL, Crin Antonescu, şi de soţia acestuia, Geoană a rostit un discurs scurt, de câteva minute.
Într-o notă personală, Geoană i-a mulţumit soţiei sale, pe care a numit-o "Mihaela, dragostea mea", dar şi copiilor săi, pentru sprijin. El i-a mulţumit şi lui Crin Antonescu şi, în huiduielile suporterilor, şi lui Traian Băsescu.
Geoană şi-a încheiat discursul într-o notă religioasă, spunând: "Dumnezeu să ne ajute! Dumnezeu să ajute România!".
După Geoană, a vorbit şi Crin Antonescu, cu un discurs şi mai succint. Antonescu l-a invocat pe Dumnezeu, rugându-l să ajute la începerea unui capitol nou şi bun în istoria României.
În efervescenţa evenimentelor, Geoană i-a luat mâna soţiei sale, Mihaela, şi i-a sărutat-o.
Liderii PSD şi PNL au coborât, după discursuri, de pe scena amenajată în curtea PSD, deplasându-se, cu greu, prin îmbulzeala formată de susţinători, spre incinta sediului.
Geoană şi Antonescu au intrat în biroul preşedintelui PSD, unde acesta din urmă a dat imediat o serie de interviuri pentru televiziuni.
Susţinătorii au intrat în sediu, populând până la refuz holurile şi sălile numeroase ale sediului central al PSD. Pentru aceştia a fost amenajat, din timp, în sala în care se ţin şedinţele BPN, o recepţie unde s-au putut servi, pe lângă saleuri, pateuri, sucuri, şi tort şi şampanie.
După interviurile date la televiziuni, Geoană a ieşit din biroul său şi a intrat în sala de BPN, unde s-a întâlnit cu susţinătorii care l-au felicitat, au destupat sticlele de şampanie şi i-au urat "La mulţi ani!".
Geoană a plecat, apoi, la sediul PNL, pentru a sărbători şi pe "teritoriul" liberalilor rezultatul dat de exit-poll-uri.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Social-democraţii au destupat sticlele de şampanie, sărbătorind victoria dată de exit-poll-uri.
 Vizualizări articol: 921 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Social-democraţii au destupat sticlele de şampanie, sărbătorind victoria dată de exit-poll-uri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mai frumos de atat nu se putea trimis de
( 7 dec 2009, 22:59:26
Cine nu gandeste, asa pateste. La cat de inteligenti sunt si la cat de mare dorinta au sa ajunga la indestulare (fiind saraci tare), nici nu era de mirare ca asa vor face! Tari politicieni avem, vai de capul nostru cu asa policieni, nici nu stau un moment sa gandeasca. Halal!
2.   Mai frumos de atat nu se putea trimis de
( 7 dec 2009, 23:01:01
Cine nu gandeste, asa pateste. La cat de inteligenti sunt si la cat de mare dorinta au sa ajunga la indestulare (fiind saraci tare), nici nu era de mirare ca asa vor face! Tari politicieni avem, vai de capul nostru cu asa policieni, nici nu stau un moment sa gandeasca. Halal!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei