Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 dec 2009 - Anul XIV, nr. 287 (4273)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tadici: Dacă batem Norvegia, suntem în semifinale în proporţie de 90 la sută

Luni, 7 Decembrie 2009 (17:16:32)

Fostul antrenor al naţionalei de handbal feminin a României, Gheorghe Tadici, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că o victorie în ultimul meci din grupa preliminară C, cu Norvegia, ar propulsa tricolorele în semifinalele Campionatului Mondial, în proporţie de 90 la sută.

Fostul selecţioner, care a dus România până în finala CM din 2005, este de părere că şansele echipei la repeterea performanţei de acum patru ani sunt mari. "Este foarte bine că s-a obţinut calificarea în grupele principale. Dacă vom învinge şi Norvegia, vom încheia pe primul loc, cu şanse de 90 la sută de calificare în semifinale. Mai este de muncă şi în meciurile din grupele principale, dar cred că şansele sunt mari pentru fete să ajungă într-o finală. Sper să fie finala mare", a afirmat Gheorghe Tadici la finalul partidei câştigate luni de România, cu Ungaria, scor 31-25.

Antrenorul a precizat că la meciul cu Ungaria "cheia" jocului a fost apărarea" "Echipa şi-a intrat în cadenţă, are toate atuurile, continuitate şi potenţial, pentru a obţine un rezultat foarte bun în continuare. Lecuşanu a jucat foarte bine, dar nu doar ea. Cheia jocului a fost apărarea, care a blocat bine pivotul şi extrema stângă a Ungariei".

Gheorghe Tadici este de părere că, dacă va ajunge în finala mare, pentru România ar fi preferabil să se dueleze cu Norvegia, nu cu deţinătoarea trofeului, Rusia. "Cred că Norvegia ar fi mai de preferat, aşa cum arată lotul lor acum, decât Rusia, care chiar dacă a făcut schimbări în lot este mult mai imprevizibilă. Totuşi, Rusia nu a adus-o pe Polenova, deci e posibil să nu mai aibă aceeaşi forţă ca la Cupa Mondială", a spus fostul antrenor al reprezentativei, care a încheiat: "După trei meciuri ale echipei României, mi-a plăcut prima repriză de astăzi, mai ales după minutul 10, dar şi faptul că am revenit în finalul jocului. Inconstanţa noastră ne poate costa, trebuie eliminată din evoluţiile României".

Naţionala României s-a calificat, luni, în grupa principală a doua, ca urmare a acumulării a 6 puncte, din trei victorii (cu Chile, Japonia şi Ungaria). Miercuri, tricolorele vor evolua împotriva Tunisiei iar joi cu campioana europeană şi olimpică en-titre, Norvegia, în ultima partidă din grupa C preliminară.

Obiectivul echipei României la CM din China este clasarea pe unul din primele cinci locuri.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tadici: Dacă batem Norvegia, suntem în semifinale în proporţie de 90 la sută.
 Vizualizări articol: 555 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tadici: Dacă batem Norvegia, suntem în semifinale în proporţie de 90 la sută0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei