Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 nov 2009 - Anul XIV, nr. 269 (4255)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alte 62 de cazuri de gripă cu virusul AH1N1 în ultimele 24 de ore, totalul a ajuns la 1.397

Luni, 16 Noiembrie 2009 (14:22:18)

Alte 62 de cazuri noi de gripă cu virusul AH1N1 pandemic au fost confirmate în ultimele 24 de ore în 13 judeţe şi în Capitală, cele mai multe fiind în judeţul Botoşani, respectiv 15 cazuri, totalul la nivel naţional ajungând la 1.397, până luni la ora 12.00, potrivit Ministerului Sănătăţii.

Astfel, în ultimele 24 de ore au fost confirmate 15 cazuri noi în judeţul Botoşani, opt în judeţul Galaţi, şapte în Vaslui, şase în Bucureşti, cinci în Iaşi, câte patru în Alba, Dolj şi Dâmboviţa, câte două în Constanţa, Harghita şi Suceava, câte unul în Bacău, Bihor şi Hunedoara.

În urma confirmării de cazuri cu gripă AH1N1în colectivităţi şcolare, începând de luni vor fi suspendate, pentru şapte zile, cursurile în clase din mai multe şcoli.

Astfel, nu se vor mai ţine cursurile la Colegiul Economic "O. Onicescu", în Liceul Electrocontact, în Şcoala Generală din Flămânzi, în Şcoala Generală din Suliţa, toate din judeţul Botoşani, precum şi în Liceul "Lucian Blaga" şi Colegiul "Xenopol" din Capitală, în Liceul "Tudor Arghezi", Liceul "Traian Vuia" şi Şcoala Generală nr. 21 din Craiova.

În Galaţi vor fi închise Liceul Economic, Liceul Auto şi Liceul Industrie Alimentară, în Suceava - Liceul Industrial nr. 3, în Vaslui - Liceul "Emil Racoviţă", Liceul Sportiv.

Ministerul Sănătăţii precizează că se anulează suspendarea, anunţată duminică, a cursurilor unei clase din Liceul Al. Ioan Cuza din Bucureşti, deoarece elevul depistat ca fiind infectat cu AH1N1învaţă la Şcoala de Arte şi Meserii nr. 3 şi nu în liceul Al Ioan Cuza, aşa cum eronat au declarat părinţii.

Se suspendă de luni activitatea pentru şapte zile şi în alte câteva şcoli şi grădiniţe, cum sunt Liceul "Horea, Cloşca şi Crişan" din Alba Iulia, Liceul Industrie Uşoară (Textil) şi Gradiniţa Călineşti, din Botoşani, şi la Şcoala de Arte şi Meserii nr. 3 din Bucureşti.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, în urma analizei efectuate de Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, se reiau cursurile la liceele "Goethe" şi "Mihai Viteazul", începând de marţi.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alte 62 de cazuri de gripă cu virusul AH1N1 în ultimele 24 de ore, totalul a ajuns la 1.397.
 Vizualizări articol: 377 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alte 62 de cazuri de gripă cu virusul AH1N1 în ultimele 24 de ore, totalul a ajuns la 1.3970.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei