Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 nov 2009 - Anul XIV, nr. 269 (4255)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: În bătălia politică nu se produc dezbateri; presa n-a fost interesată de mesaje serioase

Luni, 16 Noiembrie 2009 (19:52:12)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la Naţional TV, că în "bătălia politică" din acest an nu se produc dezbateri, spre deosebire de celelalte competiţii electorale, apreciind totodată că presa nu a fost interesată de mesajele serioase.

"În bătălia politică, după cum vedeţi, nu se produc dezbateri. Până acum, în fiecare an, la fiecare alegeri, tot se făcea măcar o rundă cu toţi candidaţii. Că vorbea acolo, fiecare, câte cinci minute, dar măcar erau într-o sală toţi", a spus Băsescu.

El a afirmat că prima întâlnire pe care a avut-o, la Cluj-Napoca, sâmbătă, cu liderul PNL Crin Antonescu a fost organizată pe sistem privat.

"A fost pur şi simplu invitaţia lui Mircea Geroană. Când a văzut că răspund pozitiv a capotat şi asta e tot ce s-a întâmplat", a spus el.

Şeful statului a adăugat că trebuie recunoscut faptul că "nici presa n-a fost interesată de mesajele serioase".

"Mă uitam şi la dezbaterea pe care am avut-o cu domnul Crin Antonescu. S-a discutat acolo despre viziunea fiecăruia legat de agricultură, educaţie, descentralizare. Doar dacă s-a putut face o interpretare care să dezavantajeze pe unul din competitori a fost în regulă. Dacă nu, n-a interesat nimic", a comentat preşedintele.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: În bătălia politică nu se produc dezbateri; presa n-a fost interesată de mesaje serioase.
 Vizualizări articol: 742 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Băsescu: În bătălia politică nu se produc dezbateri; presa n-a fost interesată de mesaje serioase1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu-i adevarat!!! trimis de
(17 nov 2009, 06:41:33
Nu presa e de vina pentru ca alegatorii vor sa cunoasca nu numai starea actuala si viitoare a economiei, a societatii (astea sunt mestecate pe rupte, in orice ocazie), ci vor sa cunoasca si OMUL ce candideaza, de aceea acel atac la adresa lui Crin Antonescu pe seama unei tragedii cumplite ce se poate intampla oricui (cancerul n-alege), a insemnat mai mult decat orice dizertatie pe teme de agricultura in fata telespectatorilor, a alegatorilor, a poporului roman, cum ii place Presedintelui sa se exprime! Singura solutie sa fi putut fi ascunsa acea iesire ce descalifica pe oricine, ar fi fost sa fie oprite orice transmisii televizate, fiindca DE ACOLO, DIRECT, au aflat si s-au ingrozit oamenii de ce-au putut auzi, spus de cineva, indiferent cine ar fi el, care se inchina pe la icoane si se pretinde cu frica de Dumnezeu!!! Dar, Presedintele n-are aceasta frica, el a facut pact cu Dumnezeu (afirmatia cutremuratoare ii apartine!)!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei