Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 nov 2009 - Anul XIV, nr. 269 (4255)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Uite-aşa, nu foarte breji, i-am bătut pe poloneji!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cele trei puncte le-am adjudecat, doar la golaveraj suntem la limită, însă cred că un gol al lui Daniel Niculae trebuie apreciat ca un fruct rar, exotic. Chiar dacă un fundaş advers a schimbat un pic traiectoria, atât cât trebuie, asemenea amănunte se pun adesea în slujba atacanţilor, s-a văzut asta şi la fostul nostru coleg de grupă, Nicolas Anelka, cel care le-a furat irlandezilor slănina din fasole.
În rest, faptul că Daniel Niculae a jucat în tandem cu Marica a generat o permanentă translaţie între vârf şi secund, cei doi ocupând cu schimbul poziţii centrale sau laterale. Poate că Marica ar trebui tras mai des la margine (chiar şi pe margine), fiindcă s-a văzut şi sâmbătă că nu are acel oportunism de realizator. A scăpat central în situaţie de unu la unu cu un fundaş şi n-a izbutit să-l dribleze. Asta n-ar fi ceva insurmontabil, sunt mulţi atacanţi care nu excelază la driblinguri şi fente, dar măcar au oportunismul în sânge. Ca să încheiem cu atacanţii, oare cât se mai insistă cu Gigel Bucur?! Tănase, mult aşteptatul număr 10, a fost destul de discret, dar şi nisipul sărea din pământ, din iarbă verde ca pe vremea lui Năstase Adrian! Pentru un convalescent, chestia asta nu-i chiar de colea. În fine, apărarea a fost relativ amorfă, fără acute, dar faptul că nişte atacanţi ieftini, precum odinioară instalatorii polonezi, au putut scăpa de vreo două ori spre poartă, indică o oarecare lipsă de coeziune. Cât despre Pantilimon, intervenţiile bune la baloanele înalte nu-i pot compensa lipsa de agilitate la nivel terestru. Iese hazardat, este uşor de driblat. Nu e încă la nivel de titular, mai trebuie să stea la dospit.
Din ce s-a putut constata după partidă, Răzvan Lucescu nu şi-a obţinut liniştea aia la care tânjea, mai mulţi pretenţioşi ţinând să arate că lor le cam pute. Poate că, într-adevăr, nu exagerăm cu sarea şi piperul, dar dacă noi ne plângem de asta, ce-ar trebui să facă italienii, ditamai campionii mondiali?! Fără nici un fantezist în echipă, “azzurrii” lui Lippi sunt maţi, plaţi, uzaţi. Dar calificaţi! Astfel, cine trage concluzii extremiste după meciul de la Varşovia, se cam grăbeşte. Pentru calificare vor conta bilele, inclusiv alea din urne.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Uite-aşa, nu foarte breji, i-am bătut pe poloneji!.
 Vizualizări articol: 955 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Uite-aşa, nu foarte breji, i-am bătut pe poloneji!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei