Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 nov 2009 - Anul XIV, nr. 269 (4255)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pericol în trafic

Copil rănit grav, după ce tatăl său a intrat cu maşina într-o căruţă nesemnalizată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un copil în vârstă de 4 ani, din municipiul Rădăuţi, se află în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi, după ce a fost victima unui grav accident rutier, tatăl său intrând cu maşina într-o căruţă nesemnalizată.
O parte din vină o are şi mama minorului, care îşi ţinea copilul în braţe, pe scaunul din dreapta faţă al autoturismului.
Accidentul, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul Gabriel Panţiru, s-a petrecut vineri seară, în jurul orei 18:30, la ieşirea din Dorneşti, pe DN 17 A.
Vasile P., în vârstă de 37 de ani, se afla în maşină, alături de soţia şi fiul lor, în vârstă de 4 ani.
La un moment dat, drumul lor s-a sfârşit brusc, după ce maşina a lovit o căruţă nesemnalizată, încărcată cu porumb.
Cei doi părinţi purtau centura de siguranţă şi nu au păţit nimic, însă copilul lor, ţinut în braţe de mama sa, s-a lovit la cap.
Deşi în primă fază au crezut că e vorba de o accidentare uşoară, starea minorului s-a agravat, acesta fiind transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi.
Din informaţiile obţinute, minorul se află în stare gravă, fiind în comă de gradul III, politraumatizat, cu traumatism cranio-cerebral acut.
„Este internat în secţia de Reanimare şi urmează sa fie operat la cap. Prognosticul este unul extrem de rezervat”, a declarat, ieri, dr. Romeo Chelariu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie Iaşi.
Inspectorul Panţiru a completat că atât căruţaşul, cât şi tatăl copilului se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului, primul cu o alcoolemie de 0,36 la mie în aerul expirat, iar al doilea cu 0,64.
Zilele trecute, alţi doi minori au fost victimele unor accidente rutiere.
O fetiţă în vârstă de 11 ani, din municipiul Suceava, a fost lovită de un autoturism, vineri dimineaţă, în timp ce traversa strada Alexandru cel Bun, prin loc nepermis şi fără să se asigure.
Al doilea caz este al unui minor în vârstă de 7 ani, care, lăsat nesupravegheat, a fost lovit de o căruţă, în timp ce se deplasa pe partea carosabilă, pe strada Oborului, din Gura Humorului.
Din fericire, în ambele cazuri a fost vorba despre accidentări uşoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copil rănit grav, după ce tatăl său a intrat cu maşina într-o căruţă nesemnalizată.
 Vizualizări articol: 2622 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Copil rănit grav, după ce tatăl său a intrat cu maşina într-o căruţă nesemnalizată3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Detest inconstientii trimis de
(16 nov 2009, 11:11:09
Am mare nemultumire ca sunt carutati fara minte la cap. Nu saraceste nimeni daca atarna si el o vesta sau un felinar cum era odata pe vremuri. Avea caruta casco? uite-asa suntem in tara lui Papura Voda, fiecare circula pe unde vrea si cum vrea. Politistii au o mare vina ca iau mita si strica degeaba scaunul din post. Doamne ajuta familie incercate!
1.1  RE: Detest inconstientii trimis de
(16 nov 2009, 13:19:45
Ai mare dreptate Vanea. Dar totusi cum se face ca in toate orasele judetului carutele se plimba ca pe ulitele satelor sub privirile militienilor ? Pai daca sunt atat de slabi in fata carutasilor sa si-o ia si peste ochi. Ca doar asta merita...nu-i asa ???
2.   Sunteti toti pe langa.. trimis de
(16 nov 2009, 13:51:18
E irelevant in ce s-a izbit, atat timp ma-sa tinea copilul in brate. De aia in afara oamenii isi iau amenzi drastice daca copilul sub o anumita varsta nu calatoreste in scaunul special destinat pentru el, si prins bine de bancheta din spate. E vina parintilor, nu conteaza in ce s-au izbit...putea fi orice
3.   Eeeee nici chiar asa pe langa nu-s oamenii trimis de
(16 nov 2009, 14:23:33
Astia cu carutele chiar sunt un pericol pe drumurile publice noaptea.

Politia ar trebui sa-i amendeze de fiecare data cand ii vad fara semnalizare ca lumea in spate.

Oricum e mare si vina parintilor. Copilul trebuia sa stea in spate. Eventual si mama daca nu se putea desparti de el.
4.   Asa-i.... trimis de
(16 nov 2009, 14:35:48
vasile vasile,voi stati in italia si doar stiti ca baiatul trebuie sa stea in segilino(scaunul din spete a copilului),aici iti iei amenda de nu te vezi cand ai copilul in brate!!!imi pare nespus de rau pentru copil,mai ales ca-l cunoste-am!Asta-i romania noastra,aa sa intamplat si cu,calul pe la stroiesti...noi in august am evitat un accident identic ca ala cu animale pe drum,exact dupa o curba am evitat un cal...de ce stau politzaii din dornesti numa la bar???
5.   CARUTILE SI POLITIA trimis de
(16 nov 2009, 14:46:19
mi se pare ca una din marele probleme de circulatie in romania sunt carutile nesemnalizate si a doua politisti incompetenti.daca in legislatia rutiera se cere ca ori ce autovehicol si utilaj trebuie sa fie semnalizat pe drumurile publice atunci cine e de vina???in primul rind politia in al doilia rind dupa lasaria seri utilajele nu mai au ce cauta pe drumurile publice si mai ales pe cele europene.animalele ne insotite ori ne legate care patruliaza strazi parca ar fi angajate la politie .ce masuri iau cei de la politie???? si se mai pling ca le mai da lumia in gura sa lio dia sasi faca triaba cum trebuie.si cu betivi la fel .LA TRIABA
6.   De ce trimis de
(16 nov 2009, 21:29:49
De ce ignorati prostia:1.a conducatorului auto care a obtinut permis fara sa cunoasca legea 2.a politiei care nu aplica sanctiunile din codul rutier 3.a instructorilor care "pregatesc "cursantii tembeli indemnandu-i sa dea spaga ca "sa treaca"Lelita imbecila putea sa stea pe locul din spate,protejandu-si copilul!In alte tari ati face puscarie pentru punerea in pericol a sigurantei copilului!!!N-ai cu cine,baaa!niste tarani!!!
7.   Baut la volan trimis de
(16 nov 2009, 22:09:04
toti au o vina in asta dar nimeni nu mai vede ca alcoolul la volan e belea e bine si scaunelul pt copii si io port unul si al meu mai merge tinut in brate dar cand o fac nu merg baut la volan
8.   De acord trimis de
(17 nov 2009, 07:08:25
Ai dreptate in privinta alcoolului,dar legea spune clar ca minorii sub 12 ani nu au voie pe locul din fata,indiferent daca il tii in brate,in carca sau sub brat,Taranoii si tarancile n-ar renunta in veci la "cinstea"de a sta in fata,indiferent de riscul pe care-l au copiii tinuti in brate.Copilul meu are 10 ani si niciodata nu l-am luat in fata.
9.   Copilul nu era in bratele mamei trimis de
(17 nov 2009, 08:06:39
Copilul era pe bancheta din spate cu centura pusa, si a fost lovit de un par de la caruta nesemnalizata.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei