Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 nov 2009 - Anul XIV, nr. 260 (4246)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu: În spatele lui Iohannis nu este nimeni, spre deosebire de Băsescu, el e un om respectat

Joi, 5 Noiembrie 2009 (15:38:40)

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că în spatele lui Klaus Iohannis nu se află nimeni şi a susţinut că, spre deosebire de Traian Băsescu, primarul Sibiului este un om respectat, cu o foarte bună imagine internaţională.

Întrebat cum comentează afirmaţia preşedintelui Traian Băsescu, potrivit căruia în spatele lui Klaus Iohannis s-ar afla anumite personaje politice, Antonescu a replicat că în spatele lui Iohannis nu se află nimeni pe care Băsescu să-l poată indica şi care să-l poată descalifica pe Iohannis.

"Nu mă interesează, şi eu pot spune că nu îmi place preşedintele, nu-mi plac consilierii domniei sale, nu-mi plac persoane din anturajul domniei sale, şi asta ce înseamnă, că nu-l mai recunosc ca preşedinte? E absurd. În spatele lui Klaus Iohannis ştiţi foarte bine că nu e nimeni. (...) În spatele domnului Iohannis nu este nimeni pe care domnul Traian Băsescu să-l poată indica sau descalifica pe domnul Iohannis. E personaj la vedere", a spus Antonescu.

Liderul PNL a menţionat că, spre deosebire de Băsescu, Iohannis este un om resceptat, cu o foarte bună imagine internaţională.


"Spre deosebire de Traian Băsescu, Iohannis este un om respectat de majoritatea românilor, care au încredere în el pentru această funcţie. E un om care are o foarte bună imagine internaţională, atât cât o are, mai bună oricum decât domnul Băsescu. Este o şansă pentru România, am spus limpede cădacă ies preşedinte asta este varianta mea de prim-ministru şi de altfel voi propune şi altor formaţiuni politice să discutăm despre care e varianta lor după 6 decembrie, altor canddiaţi, să vedem care e varianta lor, în mod public, în faţa opiniei publice, nu la ureche", a conchis Crin Antonescu.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu: În spatele lui Iohannis nu este nimeni, spre deosebire de Băsescu, el e un om respectat.
 Vizualizări articol: 454 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu: În spatele lui Iohannis nu este nimeni, spre deosebire de Băsescu, el e un om respectat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei