Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 nov 2009 - Anul XIV, nr. 260 (4246)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Campanie

„Votul ilegal înseamnă închisoare!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava continuă campania de informare şi conştientizare a cetăţenilor împotriva fraudelor electorale, având în vedere gradul ridicat de aşteptare din partea cetăţenilor faţă de acţiunile structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor pentru buna organizare şi desfăşurare a procesului electoral din lunile noiembrie-decembrie.
Campania de responsabilizare a cetăţenilor împotriva fraudelor electorale are mesajul „Votul ilegal înseamnă închisoare!” şi se va desfăşura pe toată perioada campaniei electorale şi a procesului de votare, până pe data de 06 decembrie a.c.
Purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisarul Ilie Poroch-Seriţan, a declarat că scopul campaniei îl constituie conştientizarea de către cetăţeni a riscurilor pe care le presupune nerespectarea legii electorale, precum şi sancţiunile legale prevăzute pentru încălcarea legislaţiei în cauză.
Cu acest prilej, mai multe afişe şi pliante editate în acest sens vor fi distribuite cetăţenilor din zona de responsabilitate, zona de frontieră, şi afişate la toate sediile Sectoarelor Poliţiei de Frontieră, precum şi în Punctele de trecere a Frontierei în locuri vizibile pentru participanţii la trafic.
De asemenea, un mesaj electronic tip banner conţinând acelaşi avertisment împotriva votului ilegal a fost postat pe site-ul IJPF Suceava, www.ijpfsuceava.ro, a precizat comisarul Poroch-Seriţan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Votul ilegal înseamnă închisoare!”.
 Vizualizări articol: 738 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Votul ilegal înseamnă închisoare!”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Scapam de boschetari trimis de
( 5 nov 2009, 13:05:54
poate astfel scapam de boschetarii care pentru un pahar de rachiu voteaza partide care ne duc la colaps economic (stii voi cinewinking aia care pretind ca Suceava are o anumita culoare)!
1.1  RE: Scapam de boschetari trimis de
( 5 nov 2009, 16:33:41
haha stim foarte bine ce partide intentionat ne-a bagat in criza politica si implicit ne-a infundat in criza economica, si anume alianta impotriva Romaniei, cea de la Grivco.
1.2  RE: Scapam de boschetari trimis de
( 5 nov 2009, 18:06:07
partidele ne-au bagat/infundat NU "ne-a" bagat/infundat, analfabet pupincurist ce esti!
2.   Inseamna trimis de
( 5 nov 2009, 14:00:24
asta nu cred ca va intampla. oricum daca e sa se intample ceva tot unu vai si amar de mama lui va avea de suferit.. ar trebui pedepsita plata si cei responsabili de manipularea omului de rand. asa ca baieti ai politiei, stati cu ochii pe mai mari, nu tot pe cei mai mici.
2.1  RE: Inseamna trimis de
( 6 nov 2009, 10:25:54
Deviza pnl ar trebui sa fie : Revolutia lipsei bunului simt, Revolutia Repetentilor, Revolutia Tradatorilor, Revolutia Chiulangiilor, Revolutia Nulitatilor, daca isi permit sa propuna pentru cea mai inalta magistratura in Stat un repetent, un chiulangiu, o nulitate, un individ care nu a facut niciodata nimic si care nu stie sa faca absolut nimc.

Speram ca dupa alegeri, atunci cind Repetentul va fi nu doar invins categoric, ci chiar umilit, actuala conducere pnl, incompetenta, corupta si tradatoare sa fie maturata din fruntea partidului, iar o noua conducere, competenta, corecta, incoruptibila sa formeze o alianta stabila cu pdl-ul (pdl, din care sa fie indepartate persoanele dubioase, incompetente sau corupte).

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei