Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 nov 2009 - Anul XIV, nr. 260 (4246)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Candidatul independent Eduard Manole vrea crearea unui paradis fiscal în România

Joi, 5 Noiembrie 2009 (15:40:13)

Candidatul independent în alegerile prezidenţiale Eduard Manole a susţinut, joi, într-o conferinţă de presă, crearea în România a unui paradis fiscal, cu un nivel zero al taxelor şi impozitelor.

E a menţionat că unul dintre sloganurile pe care le va folosi în această campanie electorală vor fi "Vă puteţi imagina paradisul", "Vă dau ţara înapoi!" şi "Sunt român şi nu sunt de vânzare!".

"Nu pot să stau deoparte, pentru că, dacă ai putere şi bani şi mai eşti şi corect şi ai caracter, eşti şi responsabil pentru puterea pe care o ai", a arătat Manole.

El a menţionat că exită soluţii de reconstrucţie, inclusiv de renaştere naţională, dacă oamenii sunt conştienţi şi luptă pentru drepturile lor.

Solicitându-i-se să dea exemplu de problemă cu care se confruntă România şi care ar fi soluţia pentru rezolvarea acesteia, Manole a răspuns concis: "Băsescu - puşcărie".

Eduard Manole a afirmat că unul dintre obiectivele sale este crearea unui paradis fiscal în România: "taxe zero, impozite zero, TVA zero", în aproximativ doi ani, pe măsură ce se va reuşi anularea contractelor de privatizare dezavantajoase şi recuperarea fabricilor.

Pe de altă parte, Eduard Manole a reclamat faptul că televiziunea publică îi îngrădeşte în mod nejustificat accesul pe acest post de televiziune în campania electorală, candidatul menţionând că a cerut, în acest sens, Curţii Constituţionale să se pronunţe în legătură cu îngrădirea dreptului său legitim de acces egal şi gratuit la serviciile publice de televiziune.

El a susţinut că aceste alegeri prezidenţiale şi campania electorală se vor desfăşura pe baza unei legi care conţine mai multe paragrafe neconstituţionale.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul independent Eduard Manole vrea crearea unui paradis fiscal în România.
 Vizualizări articol: 412 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Candidatul independent Eduard Manole vrea crearea unui paradis fiscal în România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei