Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 nov 2009 - Anul XIV, nr. 260 (4246)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu şi Băsescu au exprimat, în debutul consultărilor, lipsa reciprocă de încredere

Joi, 5 Noiembrie 2009 (19:55:57)

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a spus, joi seara, şefului statului, Traian Băsescu, că nu are încredere în el, dar că trebuie să discute instituţional pentru găsirea unei soluţii de deblocare a crizei politice, liberalii susţinându-l tot pe Klaus Iohannis pentru a fi desemnat prim-ministru.

"Aşa cum aţi spus, o majoritate se verifică în Parlament. Eu cred că s-a verificat în fel şi chip. Propunerea noastră, cum probabil ştiţi, e aceeaşi. Noi nu avem nimic nou în legătură cu chestiunea asta. Nu e vorba de a impune, ci e vorba de a insista încă odată pentru o soluţie raţională, echilibrată şi care corespunde tutror nevoilor acestui moment", a spus Crin Antonescu, în debutul întâlnirii cu preşedintele Traian Băsescu.

Şeful statului a replicat: "Eu am venit în întâmpinarea dumneavoastră cu o soluţie raţională. Adică aţi dorit, cei care v-aţi constituit într-o majoritate ad-hoc, o majoritate de la Grivco, aţi dorit un independent. Am propus majorităţii un independent, Croitoru, un om care putea discuta imediat cu Fondul, o soluţie care mie mi s-a părut o soluţie absolut corectă, nu una politicianist. Dumneavoastră vreţi o soluţie dictată pe o înţelegere între oameni în care eu nu am încredere".

El a adăugat că lipsa de încredere în Klaus Iohannis este motivul pentru care a făcut o propunere de independent, dar nu l-a desemnat pe primarul Sibiului.

"Dumneavoastră aţi venit să impuneţi un nume. Sunt de acord să discutăm şi în continuare un independent", a mai spus Băsescu.

Liderul liberal a replicat: "A propos de faptul că aveţi încredere în cei care compun sau în patrtidele respective... uneori decidem pe bază de încredere, alteori avem încredere, n-avem încredere, ne plac sau nu partenerii, poate că nici eu nu am încredere în dumneavoastră. Şi nu am, cu tot respectul!", a replicat Antonescu.

Acesta a fost întrerupt de Traian Băsescu: "Nici eu nu am deloc încredere în dumneavoastră".

"Ştiu. Nu ne place cutare sau cutare. Suntem nevoiţi să discutăm instituţional şi să găsim o soluţie", a mai spus Crin Antonescu.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu şi Băsescu au exprimat, în debutul consultărilor, lipsa reciprocă de încredere.
 Vizualizări articol: 706 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu şi Băsescu au exprimat, în debutul consultărilor, lipsa reciprocă de încredere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei