Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 oct 2009 - Anul XIV, nr. 238 (4224)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

România a fost învinsă, cu scorul de 5-0, de Serbia, care s-a calificat la Cupa Mondială

Duminică, 11 Octombrie 2009 (15:01:13)

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 5-0 (1-0), de naţionala Serbiei, în penultima etapă a grupei a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010, echipa pregătită de Radomir Antici obţinând astfel calificarea la competiţie din Africa de Sud.

Golurile echipei sârbe au fost reuşite de Zigici '37, Pantelici '50, Kuzmanovici '78 şi Jovanovici '87, '90+3.

Serbia a deschis scorul în minutul 37, prin Nikola Zigici, care a trimis mingea în poartă cu capul, după un corner executat de pe partea stângă de Milos Krasici.

Echipa pregătită de Radomir Antici a mărit diferenţa pe tabela de marcaj, scor 2-0, în minutul 50, prin Marko Pantelici, care a primit mingea de pe partea dreptă de la Milos Krasici.

Serbia marchează din nou, scor 3-0, printr-un gol reuşit de Zdravko Kuzmanovici în minutul 78. Ivanovici a centrat pentru Zigici, acesta a prelungit pentru Pantelici, jucătorul sârb a întors la 11 metri pentru Kuzmanovici, care l-a învins pe portarul Dănuţ Coman.

În minutul 85, căpitanul echipei României, Cristian Chivu, a primit cartonaşul roşu, pentru un fault asupra lui Zigici.

Echipa pregătită de Antici a înscris pentru a patra oară, 4-0, în minutul 87, printr-un gol reuşit de Jovanovici. Krasici a pasat pentru Jovanovici, care a şutat de la 16 metri şi l-a surpins pe portarul Coman.

Scorul final este stabilit în minutul 90+3, când Milan Jovanovici reuşeşte dubla, cu un şut de la 16 metri.

Serbia: 1. Stojkovici - 6. Ivanovici, 5. Vidici (18. Subotici '73), 13. Lukovici (Dragutinovici '46), 2. Kolarov - 10. Stankovici, 11. Milijas (Kuzmanovici '64), 17. Krasici - 14. M.Jovanovici, 15. Zigici, 9. Pantelici. Selecţioner: Radomir Antici.

România: 1. Coman - 2. Maftei, 6. Rădoi, 5. Chivu, 3. Raţ - 8. Varga, 4. Apostol, 7. Ghioane (15. D.Goian '59), 11. Ad. Cristea - 10. Mutu (17. Adr. Cristea 75), 9. Marica (G. Bucur '59). Selecţioner: Răzvan Lucescu.

Cartonaşe galbene: Lukovici '33, Kuzmanovici '66 / Cristea '27, Raţ '29, Varga '31, Mutu '32

Arbitri: Costas Kapitanis (central) - Andreas Xanthou, Michael Sotiriou (asistenţi) - Stelios Trifonos (rezervă), toţi din Cipru.

Înainte de startul partidei s-a ţinut un minut de reculegere în memoria suporterului francez Brice Taton, decedat luna trecută, după ce a fost agresat la Belgrad de fani ai formaţiei Partizan, cu câteva ore înaintea partidei cu , din prima rundă a Ligii Europa, meci câştigat cu scorul de 3-2 de gruparea franceză.

În minutul 12, atacantul Adrian Mutu l-a lovit cu cotul în faţă pe Vidici, jucătorul sârb având nevoie de îngrijiri medicale, pentru oprirea sângerării la nas.

În urma acestui rezultat, Serbia şi-a consolidat prima poziţie în grupa a 7-a a preliminariilor, cu 22 de puncte, obţinând astfel calificarea la Cupa Mondială din 2010.

La meciul disputat pe stadionul "Crvena Zvezda" din Belgrad au asistat aproximativ 50.000 de spectatori.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului România a fost învinsă, cu scorul de 5-0, de Serbia, care s-a calificat la Cupa Mondială.
 Vizualizări articol: 477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
România a fost învinsă, cu scorul de 5-0, de Serbia, care s-a calificat la Cupa Mondială0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei