Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 oct 2009 - Anul XIV, nr. 238 (4224)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

CJ Suceava

220.000 de lei pentru amenajarea unui parc în curtea Spitalului Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava a aprobat, în şedinţa de ieri, alocarea sumei de 220.000 de lei (2,2 miliarde de lei vechi) pentru cofinanţarea unui proiect în vederea amenajării unui parc în curtea Spitalului de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.
Potrivit hotărârii CJ Suceava, această instituţie urmează să depună la Administraţia Fondului de Mediu un proiect pentru obţinerea fondurilor necesare prin Programul naţional de îmbunătăţire a calităţii mediului prin realizarea de spaţii verzi în localităţi.
Terenul pe care se va amenaja parcul are o suprafaţă de 2,5 hectare şi se află în incinta Spitalului Judeţean. Proiectul presupune ca pe această suprafaţă să se realizeze lucrări de nivelare şi terasare a terenului, o fântână arteziană, WC-uri ecologice, instalaţii de iluminat, bănci de odihnă, sisteme de irigaţii, plantări de covor vegetal, arbuşti şi arbori şi să se amenajeze recipiente pentru colectarea deşeurilor.
Potrivit indicatorilor tehnico – economici aprobaţi de consilierii judeţeni, valoarea investiţiei s-ar ridica la două milioane de lei, lucrările de amenajare a parcului urmând să se realizeze într-un termen de 12 luni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 220.000 de lei pentru amenajarea unui parc în curtea Spitalului Judeţean.
 Vizualizări articol: 818 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
220.000 de lei pentru amenajarea unui parc în curtea Spitalului Judeţean5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Parc trimis de
(10 oct 2009, 13:26:39
numai pt. parc nu este potrivit acel loc, cui ii arde sa se plimbe sau sa stea pe o banca sub peretii spitalului? ... de ce nu construiesc doua aripi noi, lipite de spitalul actual, unde sa fie mutate definitiv toate sectiile din spitalul vechi, asa s-ar rezolva doua probleme deodata.... si ar mai raminea destul loc in jurul spitalului pt. spatiu verde....spitalul vechi ar trebui darimat complet si acolo se va putea construi altceva sau se gasesc repede destui amatori cu bani sa puna mina pe acel teren...
2.   Mai bine un parc, decit Supermarket!! trimis de
(10 oct 2009, 15:40:09
Sa fim gospodari ca nemtii si sa nu dam alta intrebuintare terenurilor apartinatoare spitalului. Terenurile trebuiesc pastrate pentru generatiile viitoare, va fi nevoie peste zeci, de ani! Sigur, parcul va da o nota de modernitate la intrare in Suceava si este absolut necesar ca si asa nu avem parcuri cum sunt la Radauti sau Botosani . Ar trebui de facut o sistematizare unde sa fie incluse cit mai multe miniparcuri, avind in vedere ca spatiile verzi lipsesc din cauza construirii haotice. Blocurile urite sa se demoleze si sa se faca parcari si parcuri! Noile constructii sa se faca la periferia Sucevei, unde este aer curat si terenuri pe masura.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei