Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 oct 2009 - Anul XIV, nr. 238 (4224)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Câştiguri rapide

Super Bingo Metropolis, jocul de noroc care a renăscut pe timp de criză

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Loviţi de criza economică şi strânşi în spate de veniturile modeste pe care le obţin, mii de suceveni şi-au îndreptat atenţia către jocurile de noroc, în speranţa unor câştiguri rapide.
Acest lucru este vizibil şi pe străzile Sucevei, unde cele 18 puncte de distribuţie a cartoanelor de joc pentru cel mai nou joc de noroc televizat, Super Bingo Metropolis, difuzat de Antena 1 în fiecare duminică, sunt asaltate de cumpărători.
Fascinaţi de şansa de a câştiga 1,5 milioane de euro cu doar 1,6 lei, cât este preţul unui talon de joc, o mulţime de suceveni şi-au încercat norocul, iar pentru câteva zeci şansa a şi surâs.
Cel mai mare premiu câştigat de un sucevean a ajuns la o femeie din comuna Gălăneşti, în urma concursului Doina Andrişan devenind mai bogată cu 600 de milioane lei vechi.

 

Opt miliarde lei vechi, cel mai mare premiu acordat până acum

“Cel mai mare premiu acordat până acum este de opt miliarde de lei vechi şi a ajuns la Cristinel Saulea, din satul Făurei, judeţul Vrancea, iar cel mai mare premiu la concursul telefonic, de 900 de milioane lei vechi, a plecat la Hunedoara, fiind câştigat de o studentă. Aici e o poveste interesantă. Fata a ales de pe roată numărul 23. Palade a vrut să-i dea premiul, doar că acesta alunecase sub. Fata a ales numărul 26 unde, premiul era de 40.000 de lei. În timpul pauzei publicitare, sub supravegherea comisiei, s-a recuperat premiul căzut, surpriză, era de 90.000 de lei. Fata a fost sunată apoi în direct, era speriată, a crezut că-i luăm banii înapoi) şi a fost anunţată că premiul de 40.000 lei se anulează, dar în schimb primeşte 90.000 de lei. A trecut în câteva secunde de la agonie la extaz”, povesteşte Cătălin Paladi, reprezentantul judeţean al jocului Super Bingo.
Jocurile de noroc televizate au avut o perioadă înfloritoare în anii ̀90, când a şi apărut aşa numita Bingo Mania, emisiunile de acest gen având atunci un rating comparabil cu faimoasele ediţii ale “Surprize-surprize”.
Revenirea în atenţia publicului a acestor jocuri de noroc televizate este demonstrată şi de ultimele măsurători de audienţă, care au indicat show-ul realizat de Ţociu şi Palade drept lider de audienţă pe intervalul său orar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Super Bingo Metropolis, jocul de noroc care a renăscut pe timp de criză.
 Vizualizări articol: 824 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 6 voturi
Super Bingo Metropolis, jocul de noroc care a renăscut pe timp de criză3.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei