Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 oct 2009 - Anul XIV, nr. 238 (4224)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Răzvan Lucescu: Este o mare umilinţă, jucătorii parcă au înnebunit, a fost o noapte tâmpită

Duminică, 11 Octombrie 2009 (15:00:15)

Selecţionerul Răzvan Lucescu a declarat, sâmbătă, că rezultatul din meciul cu Serbia este o "mare umilinţă", apreciind că jucătorii săi "parcă au înnebunit" şi "şi-au pierdut capul" pe finalul partidei de la Belgrad, pierdută cu scorul de 0-5, în grupa a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale.

"Este o umilinţă, una dintre cele mari. Nu are rost să mai discuţi în astfel de situaţii. Dezastrul a pornit după ce am primit golul doi. A fost o primă repriză mai echilibrată, în care Serbia a jucat cu determinare şi ambiţie totale. Noi nu i-am lăsat să-şi creeze mari ocazii, au marcat la acel moment. Pe finalul reprizei am avut şi noi nişte ocazii, am intrat la pauză cu acest 0-1, dar nu mă aşteptam să reacţionăm astfel la golul doi. Am pierdut cu mare uşurinţă la mijlocul terenului, iar din acel moment parcă am înnebunit. În ultimele cinci minute, în condiţiile în care eram în zece, noi făceam presing la centrul terenului, de parcă am fi putut să marcăm trei goluri. Acestea sunt momente în care îţi pierzi capul, dar trebuie să învăţăm din astfel de momente", a spus Lucescu, informează Sport.ro.

Lucescu a adăugat că el este principalul vinovat pentru această seară, pe care a caracterizat-o ca fiind "tâmpită". "Nu putem disputa despre un meci în condiţii normale, ţinând cont de situaţie, ei erau înnebuniţi să câştige, noi mai puţin. Aşa a fost să fie, a fost o noapte tâmpită din toate punctele de vedere. Normal că în primul rând este vina mea, antrenorul este primul responsabil. Fotbalul românesc trece prin momente grele, dar trebuie să avem forţa să trecem peste asta", a spus selecţionerul.

Antrenorul echipei naţionale a adăugat că Serbia a avut o campanie de calificare favorabilă: "Este o conjuctură că au obţinut această victorie. Dacă sunt pe primul loc în grupă înseamnă că au meritat asta, prin atitudine, prin determinare, prin rezultatele pe care le-au obţinut. A fost o campanie care le-a fost total favorabilă. Pentru noi a fost o noapte greşită, pentru că ne-a lipsit motivaţia. A fost o seară de uitat".

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 5-0 (1-0), de naţionala Serbiei, în penultima etapă a grupei a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010, echipa pregătită de Radomir Antici obţinând astfel calificarea la competiţie din Africa de Sud.

România a suferit astfel cea mai severă înfrângere din ultimii 26 de ani, ultima înfrângere a echipei naţionale la o diferenţă de cinci goluri s-a înregistrat la 12 octombrie 1983, cu prilejul unui meci amical susţinut, la Wrexham, în faţa reprezentativei Ţării Galilor, pierdut cu acelaşi scor, 0-5, când "tricolorii" erau pregătiţi de tatăl actualului selecţioner, Mircea Lucescu.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Răzvan Lucescu: Este o mare umilinţă, jucătorii parcă au înnebunit, a fost o noapte tâmpită.
 Vizualizări articol: 419 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Răzvan Lucescu: Este o mare umilinţă, jucătorii parcă au înnebunit, a fost o noapte tâmpită0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei