Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 oct 2009 - Anul XIV, nr. 238 (4224)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Contre

Onofrei critică „duplicitatea şi ipocrizia PSD”

Duminică, 11 Octombrie 2009 (14:44:07)

Prim- vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, senatorul Orest Onofrei, este optimist vizavi de finalitatea moţiunii de cenzură PNL-UDMR care va fi dezbătută şi votată marţi în Parlament. Onofrei consideră că parlamentarii aleşi prin vot uninominal, inclusiv cei ai PSD, nu vor vota conform directivelor de partid, ci funcţie de semnalele din colegiile lor, semnale care sunt pozitive faţă de actualul guvern PD-L. „Eu cred că parlamentarii care sunt aleşi pe vot uninominal vor vota în funcţie de semnalele pe care le au din teritoriu şi nu în baza ordinelor de la partid. PSD-iştii spre exemplu îşi dau seama că au făcut destul de mare rău ţării plecând de la guvernare şi nu îşi doresc să amplifice acest rău prin a crea o destabilizare şi la nivel guvernamental. Sunt convins că foarte mulţi parlamentari înţeleg care este situaţia ce se va crea prin căderea guvernului şi vor vota pentru menţinerea actualului guvern”, a spus Onofrei. Senatorul democrat- liberal a condamnat „duplicitatea şi ipocrizia” PSD care după ieşirea de la guvernare încearcă o altă majoritate parlamentară. „De fapt, singura majoritate pe care PSD o agreează e aceea în care el este prezent. PSD nu a apucat încă să se şteargă la gură după masa de la guvernare şi deja încearcă să ne arate că nici usturoi n-a mâncat nici gura nu-i miroase. Cred că marţi la dezbaterea moţiunii de cenzură va fi un test extrem de important pentru acest guvern pe care PSD-ul îl prezintă ca nelegitim numai datorită faptului că nu face parte din el”, a mai spus Onofrei. De menţionat că PD-L a sesizat Curtea Constituţională cu privire la neconstituţionalitatea moţiunii a de cenzură PNL-UDMR.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei critică „duplicitatea şi ipocrizia PSD”.
 Vizualizări articol: 785 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Onofrei critică „duplicitatea şi ipocrizia PSD”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Roata istoriei este in miscare trimis de
(11 oct 2009, 17:43:44
Nu aveti o senzatie de deja vu,dle Onofrei?Tin sa va spun ca nu sunt membru al pdl si nici al altui partid la ora actuala.V-am citit de multe ori articolele si surprinzator,de multe ori chiar sunteti in ton cu lumea reala,va spun asta deoarece parerea mea despre clasa politica nu este prea roza.pot constata ca sunt politicieni ce au o reala legatura cu cei alesi la inceput,dar in momentul in care se face incorporarea in plutonul partidului,toate trec la comanda unica,si nu prea mai conteaza ceea ce crede cu adevarat cel in cauza,ci ceea ce primeste ca semnal prin joystick.
2.   Continuare trimis de
(11 oct 2009, 17:54:11
Deci ceea ce doresc sa va spun e ca psd-ul nu se deosebeste cu nimic de alt partid care se afla sau s-a aflat intr-o situatie similara.Ne aflam intr-o situatie de criza nesfarsita,care oricum nu se va sfarsi dupa cum credeti odata cu prezidentialele,ci va continua bine merci atata timp cat interesele economice si de grup ale alesilor vor prevala fata de interesele celor pe care ar trebui sa-i reprezinte.Alegerile la noi reprezinta de fapt adevarata ruptura intre ceea ce se promite si ceea ce se realizeaza apoi de catre alesi.Am dreptate dle Onofrei?De cate ori a iesit vreun politician in fata votantilor sai dupa mandatul primit si sa dea socoteala in fata lor de ceea ce a facut si ceea ce ar fi trebuit sa faca!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei