Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 oct 2009 - Anul XIV, nr. 238 (4224)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Schimbare

Creţuleac şi Zarojanu şi-au preluat, discret, posturile de subprefect

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noii subprefecţi ai judeţului Suceava, Ionuţ Creţuleac şi Angela Zarojanu, au fost instalaţi, în mod oficial, în aceste funcţii. Ceremonia de instalare a fost una cât se poate de discretă, fără prea mult fast, la aceasta participând doar angajaţii Prefecturii.
Pentru început, prefectul judeţului Suceava, Sorin Popescu, a dat citire Hotărârilor de Guvern prin care Eugen Girigan şi Constantin Huţanu au fost eliberaţi din funcţie şi a celor prin care se numeau noii ocupanţi ai acestor posturi. Sorin Popescu a declarat că a avut o colaborare foarte bună cu Girigan şi Huţanu, subprefecţii susţinuţi de PSD, şi le-a mulţumit acestora pentru modul în care şi-au desfăşurat activitatea.
Schimbarea subprefecţilor de ieri s-a făcut în lipsa lui Eugen Girigan, care, din cauza unor motive personale, nu a putut să ajungă la ceremonia în care au fost numiţi Creţuleac şi Zarojanu.
În ceea ce-l priveşte pe fostul subprefect Constantin Huţanu, acesta i-a mulţumit prefectului Sorin Popescu pentru colaborarea foarte bună pe care a avut-o cu acesta. „O colaborare poate neaşteptat de bună. Le mulţumesc şi colegilor din prefectură şi vreau să le urez succes noilor subprefecţi”, a spus Huţanu.

 

Zarojanu: „M-am reîntors”

După ce a depus jurământul în noua funcţie, Angela Zarojanu le-a transmis angajaţilor Prefecturii că „m-am reîntors”. Ea a adus aminte că în urmă cu aproximativ un an depunea pentru prima dată jurământul pentru funcţia de subprefect, pe care a deţinut-o până la începutul anului 2009.
„M-am întors cu mai multe cunoştinţe şi cu mai multă experienţă. Sunt un om dispus să lucreze cu dumneavoastră, angajaţii acestei instituţii, şi voi duce la îndeplinire toate îndatoririle pe care le voi primi”, a spus Zarojanu.
La rândul său, Ionuţ Creţuleac a precizat că noua sa funcţie îl onorează şi că va prezenta în mod permanent, în faţa salariaţilor, rapoarte de activitate pentru a demonstra ceea ce a realizat ca subprefect.
Ionuţ Creţuleac are 32 de ani, iar înainte de a prelua postul de subprefect a fost funcţionar public în cadrul Departamentului Financiar Contabil din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava.
Angela Zarojanu a fost, până în urmă cu trei zile, membru al PNL Suceava, partid din care a fost exclusă după ce a fost numită în funcţia de subprefect.
La Prefectura Suceava, Angela Zarojanu va prelua atribuţiile pe care le avea Constantin Huţanu, respectiv asigurarea verificării proiectelor de buget şi situaţiilor financiare privind execuţia bugetară a instituţiilor deconcentrate şi coordonarea serviciului de apostile. Zarojanu va coordona şi activitatea de aplicare a legilor cu caracter reparatoriu, printre care Legea nr. 10/2001 privind regimul juridic al unor imobile preluate în mod abuziv, Legea nr. 290/2003 privind acordarea de despăgubiri sau compensaţii cetăţenilor români pentru bunurile sechestrate, reţinute sau rămase în Basarabia Bucovina de Nord şi ţinutul Herţa, Legea nr. 42/1990, republicată, privind cinstirea eroilor-martiri, Legea nr. 416/2001 privind venitul minim garantat etc.
În ceea ce-l priveşte pe Ionuţ Creţuleac, acesta se va ocupa de coordonarea instituţiilor deconcentrate din judeţ, a serviciilor publice comunitare pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple şi a serviciilor publice pentru permise şi înmatriculări auto. De asemenea, Creţuleac se va ocupa direct de coordonarea şi soluţionarea problemelor ce ţin de infrastructura judeţului şi va fi reprezentantul Prefecturii în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică. Tot el va coordona activitatea privind relaţiile dintre sindicate şi patronate şi activitatea de aplicare a legilor fondului funciar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Creţuleac şi Zarojanu şi-au preluat, discret, posturile de subprefect.
 Vizualizări articol: 1029 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Creţuleac şi Zarojanu şi-au preluat, discret, posturile de subprefect3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei