Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 sep 2009 - Anul XIV, nr. 210 (4196)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu a mulţumit Guvernului Tăriceanu pentru "flexibilitatea" în negocierile cu Ford

Marţi, 8 Septembrie 2009 (14:54:27)

Preşedintele Traian Băsescu, aflat, marţi, la lansarea primului vehicul Ford asamblat la Automobile Craiova, a mulţumit Guvernului Tăriceanu pentru "flexibilitatea de care a dat dovadă în negocierile cu investitorul american" şi l-a invitat pe scenă, alături de el, pe Călin Popescu Tăriceanu.

Preşedintele Traian Băsescu a spus că privatizarea fabricii de la Craiova a fost o poveste de succes şi a mulţumit Guvernului Tăriceanu pentru realizarea acestei privatizări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Vreau să mulţumesc Guvernului Tăriceanu pentru flexibilitatea de care a dat dovadă în negocierile cu investitorul şi pentru modul de a răspunde la doleanţele şi cerinţele investitorului, făcând ca acest contract să se semneze. Cu Ford România, cu Ford Craiova, România va merge mai departe", a spus preşedintele.

El l-a invitat apoi pe scenă pe fostul premier Tăriceanu, prezent şi el la eveniment şi care în timpul discursurilor susţinute de Traian Băsescu şi de John Fleming a fotografiat automobilul expus.

"Este un gest pe care, sigur, la rândul meu îl apreciez şi este o recunoaştere a contribuţiei pe care a avut-o guvernul (de la acea dată, n.r.), pentru ca acest proiect să prindă viaţă", a declarat Tăriceanu referindu-se la mesajul pe care i l-a transmis Băsescu.

Grupul american Ford a devenit acţionar majoritar la Automobile Craiova în septembrie 2007, când a achiziţionat 72,4% din capitalul firmei de la statul român, pentru 57 de milioane de euro.

Primul autovehicul asamblat de grupul american Ford la Craiova, un Ford Transit Connect de culoare albă, a ieşit, marţi, de pe linia de fabricaţie, şi va fi donat spitalului municipal din Craiova, la eveniment participând preşedintele Traian Băsescu, preşedintele Senatului, Mircea Geoană, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, ambasadorul SUA în România, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, Constantin Stroe, vicepreşedinte la Automobile Dacia şi preşedinte la ACAROM, parlamentari şi autorităţi locale, alături de preşedintele Ford Europa, John Fleming.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu a mulţumit Guvernului Tăriceanu pentru \"flexibilitatea\" în negocierile cu Ford.
 Vizualizări articol: 506 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu a mulţumit Guvernului Tăriceanu pentru \"flexibilitatea\" în negocierile cu Ford0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei