Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 sep 2009 - Anul XIV, nr. 210 (4196)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Dulceaţă pentru galoşii lui Gheorghe Flutur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderii liberali au dovedit, la Suceava, că pe ei îi interesează problemele oamenilor de rând aşa cum mă interesează pe mine dacă la Zalău sunt investitori care vând vată pe băţ, dacă autobuzele de la Braşov au scris pe spate „Te-aşteptăm acasă, tăticule!” sau dacă tramvaiele de la Botoşani sunt dotate cu dozatoare de suc făcut din creion chimic.
Câţiva lideri importanţi ai PNL au fost sâmbătă, 5 septembrie, la Suceava pentru a susţine candidatura lui Alexandru Băişanu la şefia Organizaţiei Judeţene. Dar nu oricum, ci pe faţă! Se poate spune că marele partid democrat organizează alegeri cu final aşteptat.
Revenind, prin discursurile avute cu prilejul şedinţei de alegeri cu câştigător cunoscut de la bun început, domnii şefi au demonstrat că, la Suceava, unicul scop al PNL este acela de a da în liderul PD-L, Gheorghe Flutur, din toate poziţiile.
Ca să nu spună lumea că vorbeşte gura fără el, preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi-a trimis faţa de cocuţă s-o însoţească. Iar gura, sub privirile atente şi competente ale feţei de cocuţă, a spus: „Vreau la Suceava un om suficient de puternic care să se bată cu Gheorghe Flutur. Nu am o bătălie cu Gheorghe Flutur, pentru că nu el candidează, dar Gheorghe Flutur conduce la Suceava acest război al alegerilor prezidenţiale şi nu trebuie să fie loc de nici o înţelegere”.
Dacă n-am fi ştiut a cui este gura, am fi putut crede că aceasta este gura unui bărbat de bărbat care, atunci când apare, soarele dispare, iar gurile adversarilor politici se intimidează şi se închid automat. Numai că gura domnului Antonescu nu sperie pe nimeni.
În schimb aceasta i-a impresionat pe liberalii prezenţi la şedinţa de sâmbătă care au tradus declaraţiile lui Crin Antonescu din antonesciană în limba liberală de Suceava şi au înţeles că trebuie să-l voteze pe Alexandru Băişanu.
Domnul Băişanu a fost ales preşedinte cu o majoritate confortabilă şi acum obligat să le demonstreze celor de la Bucureşti că nu şi-au pus speranţe în el degeaba. Alexandru Băişanu va trebui să facă de-acum încolo numai declaraţii tăioase la adresa lui Gheorghe Flutur, iar pentru asta va fi nevoit să-şi dea la ascuţit limba de lemn de cireş care s-a cam tocit în campania electorală pentru alegerile parlamentare din toamna anului trecut.
Apropo de alegerile generale din 2008, candidatul PNL la Parlamentul României în Colegiul Suceava, Alexandru Băişanu, a încasat-o rău de tot de la PD-L-ul condus în luptă de Gheorghe Flutur. De-atunci şi până astăzi lucrurile au evoluat în favoarea lui Gheorghe Flutur, care, pe lângă faptul că este preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, este şi vicepreşedinte PD-L la nivel naţional, deci acesta este la butoane, cum ar veni, şi pe partea politică şi pe partea economică, şi, deci, are şi vizibilitate.
În schimb, domnul Băişanu n-a mai fost nici prefect şi nici subprefect, şi nici deputat n-a ajuns, aşa că a fost obligat să-şi facă culcuş într-un con de umbră.
De aceea, şansele ca domnul Băişanu să câştige o luptă corp la corp cu domnul Flutur există, dar lipsesc cu desăvârşire. Singurul lucru pe care Alexandru Băişanu poate şi trebuie să-l facă este să modifice statutul partidului, trasformându-l într-un statut cu un singur punct: PNL Suceava este partidul al cărui unic scop este acela de a-i turna dulceaţă în galoşi lui Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dulceaţă pentru galoşii lui Gheorghe Flutur.
 Vizualizări articol: 2038 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.07/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.1 din 14 voturi
Dulceaţă pentru galoşii lui Gheorghe Flutur3.1514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "Pana la lacrimi" trimis de
( 9 sep 2009, 20:13:57
Si sa planga pe un scaun din cafeneaua de la Mall.Poate asa mai vine cineva sa bea o cafea in barul sau din Mall.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei