Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 iul 2009 - Anul XIV, nr. 177 (4163)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oltean: Miniştrii PDL sunt dificili fiindcă trag căruţa şi nu acceptă ca PSD să tragă mâţa de coadă

Vineri, 31 Iulie 2009 (15:11:52)

Vicepreşedintele PDL deputatul Ioan Oltean a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Bistriţa, că "toţi miniştrii PDL sunt dificili fiindcă trag căruţa şi nu acceptă ca cel care este lângă ei la guvernare să tragă mâţa de coadă, cum face PSD", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ioan Oltean a făcut aceste afirmaţii după ce a fost întrebat de un jurnalist dacă PDL nu este un partener dificil pentru toate partidele alături de care a guvernat.

"Ba da. PDL este un partener dificil pentru că vrea să se facă treabă. Toţi miniştrii noştri sunt dificili fiindcă trag căruţa şi nu acceptă ca cel care este lângă ei la guvernare să tragă mâţa de coadă, cum face PSD", a spus Oltean.

Deputatul PDL a adăugat că, probabil, Mircea Geoană a plecat la Verona ca să se gândească dacă PSD să plece sau nu de la guvernare.

"E treaba PSD în privinţa aceasta. PDL a spus-o şi o spune ferm: că protocolul cu PSD nu a fost încheiat pe trei luni, şase sau şapte, ci pe o periodă lungă care să permită actualei guvernări să depăşească criza prin care trece România, dar aşa cum se întâmplă lucrurile în viaţa politică, PSD pregăteşte şi o retragere de la guvernare pentru că nu îmi pot explica altfel gestul de asociere al PSD cu PNL împotriva PDL", a afirmat Ioan Oltean.

Liderul PDL a adăugat că formaţiunea sa nu a procedat niciodată cum face, în prezent, PSD.

"Nu s-a auzit din partea PDL o asociere cu altă forţă politică împotriva miniştrilor PSD. Nu s-a auzit nicio critică din partea PDL a miniştrilor PSD, niciodată. În perioada 2005-2006, când eram la guvernare cu PNL, au fost discuţii când mai criticam miniştrii PNL, dar niciodată PDL nu s-a asociat cu PSD împotriva PNL aflat la guvernare alături de noi. Critica este una, asocierea cu o altă forţă politică împotriva propriilor parteneri este alta", a spus Ioan Oltean.

Vicepreşedintele PDL a adăugat că democrat-liberalii nu sunt deranjaţi că unii miniştri PDL ar fi criticaţi, ci de faptul că "PSD se asociază cu PNL în vederea creării diverselor comitete şi comisii pentru compromiterea miniştrilor PDL".
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oltean: Miniştrii PDL sunt dificili fiindcă trag căruţa şi nu acceptă ca PSD să tragă mâţa de coadă.
 Vizualizări articol: 651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oltean: Miniştrii PDL sunt dificili fiindcă trag căruţa şi nu acceptă ca PSD să tragă mâţa de coadă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei