Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 iun 2009 - Anul XIV, nr. 139 (4125)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Miniştrii Turismului din România şi Rusia au semnat miercuri un protocol de colaborare

Miercuri, 17 Iunie 2009 (14:43:55)

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a semnat miercuri la Moscova un protocol de colaborare cu omologul său rus, care include organizarea de vizite ale tour operatorilor ruşi în România şi ale celor români în Rusia şi implicarea ambasadelor celor două state în sprijinirea iniţiativelor în domeniu.

"În urma întâlnirii cu Vitali Mutko, ministrul Turismului rus, îmi exprim convingerea că relaţiile în domeniul turismului dintre România şi Federaţia Rusă vor cunoaşte în curând o dezvoltare semnificativă, menită să aducă beneficii ambelor state", a declarat Udrea într-un comunicat.

Udrea şi Mutko, ministrul Sportului, Turismului şi Politicii de Tineret al Federaţiei Ruse, au semnat la Moscova o Declaraţie Comună cu privire la dezvoltarea cooperării în domeniul turismului între cele două state, declaraţie prin care au reiterat susţinerea acordului încheiat în acest sens în anul 1993.

Cei doi miniştri au convenit asupra necesităţii reluării activităţii Comisiei mixte de colaborare în domeniul turismului, având în vedere că singura reuniune a acestui for s-a desfăşurat în urmă cu zece ani.

Elena Udrea a propus ca următoarea şedinţă a comisiei să aibă loc în cursul acestui an la Bucureşti, iar Vitali Mutko a acceptat propunerea.

"Apreciind că se impune intensificarea circulaţiei turistice dinspre Federaţia Rusă spre România şi reciproc, cei doi oficiali au convenit asupra unui plan de măsuri concrete, care cuprinde, printre altele, organizarea de vizite ale tour operatorilor ruşi în România şi ale celor români în Rusia, implicarea aambasadelor celor două state în sprijinirea iniţiativelor în domeniul turismului, precum şi participarea la târgurile de turism organizate în cele două state", se mai arată în comunicat.

La Moscova, Elena Udrea s-a întâlnit, de asemenea, cu Serghei Spilko, preşedintele Asociaţiei Industriei Turistice, acesta manifestându-şi interesul faţă de turismul balnear, montan şi de litoral din România.

Udrea a vizitat Moscova în perioada 15-17 iunie, unde s-a întâlnit cu mai mulţi oficiali ruşi din domeniul turismului.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Miniştrii Turismului din România şi Rusia au semnat miercuri un protocol de colaborare.
 Vizualizări articol: 607 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Miniştrii Turismului din România şi Rusia au semnat miercuri un protocol de colaborare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei