Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 iun 2009 - Anul XIV, nr. 139 (4125)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Client nemulţumit

Umilită de agenţii de pază de la Kaufland

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Suceava, a depus reclamaţie la poliţie, acuzând faptul că a fost umilită de agenţii de pază de la Kaufland, care, luni după-amiază, au oprit-o la ieşirea din magazin şi au dus-o într-o încăpere în care i-au cerut să scoată tot din geanta pe care o avea asupra ei.
„M-am simţit atât de umilită... Să fiu acuzată de furt şi luată ca o infractoare şi băgată în nu ştiu ce cameră – scria <cameră de odihnă> – şi controlată. Toată lumea se uita la mine. Am început să plâng...”, susţine Nicoleta M..
Tânăra, studentă, povesteşte că, luni, în jurul orei 15:00, a venit împreună cu sora ei la cumpărături, la Kaufland.
Pentru că aveau două genţi mai voluminoase, susţine Nicoleta M., cele două surori au întrebat la <relaţii clienţi> dacă pot intra cu ele în incinta supermarketului, răspunsul fiind afirmativ.
În timp ce stăteau la casă, au observat în coşul unui alt client mai multe jucării la promoţie şi au decis, după ce au plătit şi au lăsat la intrare geanta în care aveau cumpărăturile, să se întoarcă.
După mai multe minute petrecute la standul cu jucării, cele două surori au decis că nu vor să cumpere nimic şi au dat să iasă din magazin.
„Ni s-a spus că pentru cei care nu au cumpărat nimic, ieşirea e pe la casa 18. Ne-am dus pe acolo şi, când să ieşim, ne-a tăiat calea un agent de pază, care, fără să se legitimeze, ne-a cerut să-l urmăm. L-am întrebat de ce şi mi-a spus că sunt anumite suspiciuni că aş fi furat. I-am zis să-mi arate imaginile care l-au făcut să tragă o asemenea concluzie, însă mi-a spus că nu e permis şi, vreau, nu vreau, trebuie să mă supun controlului. M-am dus în camera aia... era un pat, o masă şi un panou cu mai multe fotografii. Bănuiesc că erau feţele celor care au fost prinşi la furat. Când a văzut că nu am nimic furat în geantă, nu mai ştia ce să zică... A, şi cică li s-a părut suspect faptul că am stat prea mult la standul de jucării”, mai povesteşte Nicoleta M., mărturisind că a fost cea mai penibilă situaţie prin care a trecut.

 

„Ce vroia?! Să o controlăm de faţă cu toată lumea?!”

În cursul zilei de ieri, am sunat la Kaufland şi i-am contactat pe reprezentanţii firmei „Cobra”, cei care asigură paza supermarketului sucevean.
Un bărbat, care s-a recomandat a fi Eugen Asaftei, şef de tură la pază, ne-a declarat că nu i se pare nimic în neregulă.
„Ce vroia?! Să o controlăm de faţă cu toată lumea?! Normal că a fost condusă într-o cameră. Nu i s-a vorbit urât... aşa este regulamentul. Scrie mare chiar la intrarea în magazin că orice persoană suspectă trebuie să se supună controlului. Nu noi facem regulile. Avem camere de luat vederi. Nu controlăm pe oricine, doar persoanele suspecte. Avem zeci de persoane care au interdicţie de a intrat în Kaufland”, ne-a declarat telefonic angajatul firmei de pază.



65 de dosare penale pe numele hoţilor din supermarketuri

De la începutul acestui an, poliţiştii au întocmit zeci de dosare penale pe numele indivizilor prinşi la furat din supermarketurile şi hipermarketurile sucevene de agenţii de pază.
Fie că şi-au încercat norocul cu odorizante auto sau cosmetice de sute de lei, zeci de persoane au fost date pe mâna poliţiei.
Potrivit statisticilor poliţiei, până în prezent figurează nu mai puţin de 65 de dosare penale, dintre care cele mai multe fapte s-au înregistrat la Metro (23), Carrefour (15) şi Kaufland (15).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Umilită de agenţii de pază de la Kaufland.
 Vizualizări articol: 1621 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 13 voturi
Umilită de agenţii de pază de la Kaufland4.0513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cofland trimis de
(17 iun 2009, 12:27:28
Lucrurile care-i dor cel mai tare pe acesti comercianti sunt reclama negativa si (urmare) scaderea numarului de clienti. Reclama negativa e facuta deja, mi se pare anormal ca eu, client, sa pot fi luat oricand in "camere de odihna", perchezitionat de niste putzoi, doar pe motiv ca am stat prea mult la un stand... Stiu ca 'mnealor lucreaza in turma, dar cu 3-4 tot mor de gat daca mi se intampla sa imi faca asa ceva. Nesimtiti, cum naiba sa ai camere si totusi sa iei oameni din drum doar pentru ca asa ti se scoala tie?

Bine-mi pare ca de multa vreme nu mai calc prin Kaufland, mi se pare cel mai naspa market din Suceava. Pe langa bataia de joc cu "1 leu daca gasiti produse expirate"... Nu dragilor, eu daca gasesc produse expirate nu vin fuga cu ele in mana sa vi le arat, ci chem Protectia Consumatorului, sa dati voi 2-3.000 x 1 leu. Dar la romanul flamand si mocangiu merge.
2.   ,,suspect" trimis de
(17 iun 2009, 17:26:02
am fost in tirgu mures la kaufland, cu 3 baieti din suceava, la fel ne-au urmarit 2 agenti de paza, si la un moment dat unu din baietii din sv l-a intrebat care e problema si a zis ca parem ,,suspecti" ........ nu stiu dupa ce criterii isi aleg ei suspectii .....
3.   Agenti de POZA trimis de
(17 iun 2009, 17:42:03
Acesti agenti de paza nu numai de la Kaufland,saracii de ei, deoarece nu au carte multa si nu au putut sa se faca militieni isi fac treaba ca pe vremea lui Ceasca.Domnule Kaufland,aduceti agenti de paza din Germania se pare ca au mai mult bun simt si astia de aicea pot sa urmeze citeva cursuri de civilizatie si democratie.
4.   Cofland... trimis de
(17 iun 2009, 19:47:45
eu sunt cadru militar, si au incercat sa-mi faca acelasi lucru, dar cand au vazut cu cine stau de vorba ,au dat din colt in colt... Rusine sa va fie...
5.   "Suspect" trimis de
(17 iun 2009, 23:46:03
La fel am patit si eu... pe motiv ca era iarna si purtam haina mai groasa am parut mai dubios probabil iar la usa fara sa se legitimeze sau sa mi se adreseze intr-un mod cat de cat civilizat (decat cu un "ce-ai acolo in geaca") am fost oprit si acolo, pe loc, perchezitionat. Nu a gasit nimic si nu stia ce sa zica... ce mai conteaza ca se adunase lume prin zona si se uita ca la urs... Nici macar nu si-a cerut scuze, senin s-a intors si a plecat....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei