Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 iun 2009 - Anul XIV, nr. 130 (4116)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Doi tineri dintr-o comună clujeană, căutaţi de poliţişti după ce au votat la mai multe secţii

Duminică, 7 Iunie 2009 (13:37:00)

Doi tineri din comuna Aghireşu, judeţul Cluj, sunt căutaţi de poliţişti după ce au votat la mai multe secţii din Cluj-Napoca, faptă pentru care riscă închisoare de la şase luni la cinci ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis, duminică, de Poliţia Judeţeană Cluj, în jurul orei 10.45 preşedintele secţiei de votare nr. 29 din Cluj-Napoca a informat un poliţist care asigura paza că două persoane din localitatea Aghireşu care au votat pe lista suplimentară sunt suspectate că au mai votat la secţiile de la Sala Sporturilor.

"Aspectele semnalate au fost verificate de echipa de cercetare a evenimentelor electorale constituită la Poliţia municipiului Cluj-Napoca, fiind identificaţi cei doi, Victor B. şi Tiberiu Ionuţ S., ambii de 18 ani, din comuna Aghireşu. În urma verificării listelor electorale suplimentare de la secţiile de votare din incinta Sălii Sporturilor, a rezultat că cei doi au votat şi la secţia de votare nr. 27", se arată în documentul citat.

Potrivit sursei citate, poliţiştii încearcă să îi găsească pe cei doi tineri.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Raluca Seucan, a declarat corespondentului MEDIAFAX că infracţiunea de care sunt acuzaţi cei doi este votarea de mai multe ori, faptă pentru care riscă închisoare între şase luni şi cinci ani.

Acest caz a fost sesizat şi de PSD Cluj, care a atras atenţia asupra unor încercări de fraudă electorală în cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca.

"PSD Cluj sesizează faptul că primele încercări de fraudă electorală din cartierul Mănăştur au avut loc în secţiile cu numerele 24, 25, respectiv 26. Reprezentanţii PSD au fost avertizaţi de către poliţişti că există două persoane care se legitimează cu numele Szekey, respectiv Butnaru, şi care încearcă să voteze în mai multe secţii", se arată într-un comunicat de presă al PSD Cluj dat, duminică, publicităţii.

Potrivit documentului citat, persoanele respective au fost văzute în jurul secţiilor din Şcoala "Ioan Lupaş" de pe Calea Mănăştur nr. 22- 24, "într-o maşină neagră".
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri dintr-o comună clujeană, căutaţi de poliţişti după ce au votat la mai multe secţii .
 Vizualizări articol: 468 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi tineri dintr-o comună clujeană, căutaţi de poliţişti după ce au votat la mai multe secţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei