Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 iun 2009 - Anul XIV, nr. 130 (4116)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PSD reclamă turism electoral la Suceava

Duminică, 7 Iunie 2009 (17:24:09)

Organizaţia Judeţeană Suceava a PSD a reclamat mai multe nereguli în procesul electoral, în municipiile Suceava şi Rădăuţi. Preşedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, a declarat, după-amiază, că are informaţii că mai multe persoane care locuiesc în cartierul George Enescu, din municipiul Suceava, au mers să voteze în cartierul Burdujeni, iar studenţii, în loc să voteze la secţia amenajată la Universitatea Ştefan cel Mare, votează „după ce primesc o pizza şi un suc”, tot în cartierul Burdujeni.
Mîrza a mai afirmat că în Rădăuţi, la secţia 104, au fost aduşi cu un microbuz la vot mai mulţi comercianţi din piaţa din oraş. Mîrza susţine că aceşti comercianţi din piaţă au fost dirijaţi de doi salariaţi ai Primăriei Rădăuţi şi că a fost informat de reprezentantul PSD în secţia de votare 104 că două persoane dintre cele aduse cu microbuzul aveau buletinele de identitate expirate.
Liderul PSD a precizat că aceste aspecte au fost reclamate la BEJ, în schimb reprezentanţii BEJ Suceava afirmă că nu le-a fost semnalat nici un incident electoral.
În ceea ce priveşte prezenţa la vot, la ora 13.00 Suceava era în continuare sub media pe ţară, de 10,24 la sută, cu un procent de doar 8,04 la sută- 7,57 la sută în mediul urban şi 8,43 la sută în rural. La ora 16.00, în judeţul Suceava se prezentaseră la urne doar 12,8 la sută.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD reclamă turism electoral la Suceava.
 Vizualizări articol: 1454 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PSD reclamă turism electoral la Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei