Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 iun 2009 - Anul XIV, nr. 130 (4116)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Berceanu: Am votat cu gândul de a avea nişte reprezentanţi demni şi puternici în PE

Duminică, 7 Iunie 2009 (12:40:04)

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, duminică, după ce şi-a exprimat opţiunea la alegerile europarlamentare, că a votat pentru a trimite în PE reprezentanţi "demni şi puternici", el îndemnându- pe români să iasă la vot.

Liderul democrat-liberalilor doljeni, Radu Berceanu, a ajuns, duminică, în jurul orei 11.00, la secţia de votare amenajată în incinta Universităţii din Craiova, împreună cu soţia lui, Mihaela, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ministrul Transporturilor a declarat că a votat pentru a trimite la Parlamentul European reprezentanţi "puternici şi demni", întrucât România are nevoie de o voce puternică la Bruxelles.

"Am votat cu gândul de a avea nişte reprezentanţi demni şi puternici în PE, pentru că România este o ţară importantă care trebuie să-şi facă auzit cuvântul acolo şi să-şi susţină interesele prin parlamentarii săi. Am votat cu gândul că poate după toamna asta vom ava o perioadă de linişte, că nu vom mai avea votări şi invit pe toţi românii să voteze oriunde ar fi ei", a declarat Radu Berceanu.

Totodată, Berceanu a apreciat că alegerile pentru Parlamentul European au fost marcate de campania prezidenţială, care va avea loc în toamnă.

"Campania electorală pentru PE a fost marcată de campania prezidenţială de la iarnă, din păcate. Noi am încercat să prezentăm programul nostru, să prezentăm o serie întreagă de priorităţi europene, dar din păcate prea mult sunt cu gândul la campania de la toamnă şi s-a cam acoperit încercarea noastră cu tendinţele de a acoperi campania prezidenţială", a declarat el.

El a afirmat că, după finalizarea alegerilor prezidenţiale, guvernanţii vor avea linişte pentru a putea lucra şi găsi soluţii împotriva crizei economice. "O să ajungem şi la aceea, iar apoi să sperăm că vom avea puţină linişte electorală, pentru că, dacă ne gândim, de vreo trei ani avem numai alegeri. În perioada asta de criză poate că avem nevoie de puţină linişte pentru a trece de această perioadă, care este destul de complicată", a declarat Radu Berceanu.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Berceanu: Am votat cu gândul de a avea nişte reprezentanţi demni şi puternici în PE.
 Vizualizări articol: 456 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Berceanu: Am votat cu gândul de a avea nişte reprezentanţi demni şi puternici în PE0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei