Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 mai 2009 - Anul XIV, nr. 122 (4108)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mocanu:Sporurile generale, incluse în salariul de bază, restul, acordate separat în funcţie de buget

Joi, 28 Mai 2009 (14:14:56)
Secretarul de stat din Ministerul Muncii, Valentin Mocanu a declarat, joi, că în salariul de bază vor intra sporurile acordate la modul general, cum ar fi cel de vechime sau de confidenţialitate, restul urmând să fie acordate separat în funcţie de bugetele ordonatorilor de credite.

Secretarul de stat din Ministerul Muncii, Valentin Mocanu a făcut această declaraţie după întâlnirea cu grupul de lucru privind legea salarizării unice pentru bugetari.

La rândul său, vicepreşedintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Administraţia Publică Locală, Romel Neagu, a explicat că în salariul de bază vor intra sporurile de vechime, de fidelitate şi de confidenţialitate, precizând totodată că restul sporurilor se vor acorda separat, ordonatorii de credite fiind "exclusiv la mâna bugetului de stat".

Preşedintele executiv al Federaţiei Publisind, Emilian Marian, a precizat că funcţiile de conducere vor fi indemnizate. În cazul lor nu va mai fi luat în calcul sporul de vechime, indemnizaţia urmând să se acorde în funcţie de competenţe. Liderul Publisind a mai spus că sporul de vechime va fi inclus în salariul de bază pentru celelalte funcţii.

Reprezentantul confederaţiei Meridian, Vasile Lincu, a declarat că, în cazul poliţiştilor, salariul de bază va cuprinde sporurile generale specifice funcţiei, respectiv cele de fidelitate, de pericol, pentru vechime şi de dispozitiv. În ceea ce priveşte acordarea indemnizaţiilor pentru funcţiile de conducere, Lincu a explicat că se va stabili o vechime minimă pentru fiecare domeniu pentru funcţiile de conducere.

Preşedintele Alma Mater, Anton Hadăr, a declarat că, în cadrul întâlnirii, a cerut ca sporul de doctorat să nu fie inclus în salariul de bază. "Sporul de doctorat trebuie să rămână în afară şi am cerut şi acordarea unui spor de performanţă", a declarat Hadăr.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mocanu:Sporurile generale, incluse în salariul de bază, restul, acordate separat în funcţie de buget.
 Vizualizări articol: 681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mocanu:Sporurile generale, incluse în salariul de bază, restul, acordate separat în funcţie de buget0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei