Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 mai 2009 - Anul XIV, nr. 122 (4108)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aţi câştigat o ţeapă!

Bătrân păcălit de aproape 30.000 de lei, de doi escroci

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un bătrân din municipiul Vatra Dornei a rămas fără economiile de-o viaţă, circa 30.000 de lei, după ce doi indivizi necunoscuţi l-au acostat şi i-au spus că a câştigat un premiu la un aşa-zis concurs promoţional.

Toată povestea s-a petrecut marţi, în jurul prânzului. Ştefan K., în vârstă de 85 de ani, se deplasa pe strada Calea Unirii din localitate, în momentul în care a fost acostat de doi bărbaţi care circulau cu un autoturism.

Cei doi i-au spus că a câştigat un premiu, constând într-o valiză cu tacâmuri şi o geantă cu oale de inox.

Credul şi fără să-şi pună prea multe întrebări, bătrânul i-a invitat pe cei doi în casă, moment în care aceştia i-au spus că trebuie totuşi să plătească o taxă de 250 de lei pentru a-şi putea ridica premiul.

Ştefan K. a scos banii dintr-un plic şi le-a dat celor doi, neştiind că, de fapt, aceştia urmăresc să vadă unde îşi ţine economiile.

La un moment dat, unul dintre cei doi musafiri i-a spus bătrânului că are nevoie până la baie, care se afla în curtea casei, iar gazda s-a oferit să-l însoţească.

În acele momente, al doilea bărbat, cel care a rămas în casă, a sustras plicul în care bătrânul îşi ţinea banii, în plic fiind suma de 26.900 de lei.

Ştefan K. şi-a dat seama că i-a fost furat plicul cu bani abia după circa 20 de minute de la plecarea celor doi bărbaţi care l-au „premiat”.

 

Poliţiştii încearcă să dea de urma escrocilor înainte ca aceştia să mai facă o victimă

Poliţiştii încearcă să dea de urma celor doi escroci, însă şansele ca aceştia să fie prinşi sunt, în acest moment, destul de mici.

Tot ce se ştie despre ei e că aveau accent unguresc, oamenii legii având şi o descriere sumară a semnalmentelor.

Martorii existenţi se contrazic cu privire la marca maşinii cu care escrocii au venit la Vatra Dornei, unii afirmând că e vorba de un Peugeot, alţii de un Ford.

„Recomandăm tuturor cetăţenilor, mai ales celor în vârstă, să evite orice contact cu persoane pe care nu le cunosc, să nu îi invite acasă, pentru a evita riscul de a deveni victime ale acestor gen de infracţiuni. Totodată, recomandăm persoanelor care intră în contact cu astfel de persoane să reţină cât mai multe date despre ele (trăsături fizice, cu ce tip de autoturism se deplasează şi numărul de înmatriculare) şi să anunţe în cel mai scurt timp poliţia”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspector Gabriel Panţiru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrân păcălit de aproape 30.000 de lei, de doi escroci.
 Vizualizări articol: 2474 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătrân păcălit de aproape 30.000 de lei, de doi escroci0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Politia lui Tutzu trimis de
(28 mai 2009, 17:18:42
Saracu batrin si-o fi spus speranta in politia noastra din Dorna pentru recuperarea banilor ,poate sa stea linistit inca ........100 de ani nu prea are cine sa se ocupe,........profesionisti adevarati au iesit la pensie,............cei activi nu are cine sa-i invete.
2.   Proasta rau trimis de
(28 mai 2009, 21:58:14
tu esti proasta rau de tot, lorena.....pai cum sa prinda politia niste indivizi care au venit poate pt prima data la vatra dornei si au fraierit in cateva minute un mosulica oarecare, care poate nu stie nici el prea bine cum il cheama....imi pare rau ca suntem concitadini (in caz ca esti din dorna, asa cum ai spus)
3.   Proasto trimis de
(28 mai 2009, 21:59:46
poate nu ai aflat inca, da' politia nu e a lu' Tutzu Primaru'....ca doar nu e firma privata

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei