Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 mai 2009 - Anul XIV, nr. 122 (4108)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: O remaniere guvernamentală este posibilă, însă după alegerile pentru PE

Joi, 28 Mai 2009 (18:59:30)

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, joi, la Năsăud, că este posibilă o remaniere guvernamentală, însă după alegerile pentru Parlamentul European, el afirmând, totodată, că nu are ce să le reproşeze miniştrilor PSD, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Liderul PSD a răspuns astfel unei întrebări adresate de un jurnalist care a vrut să ştie dacă liderii coaliţiei guvernamentale au în vedere o posibilă înlocuire a unor membri ai Cabinetului Boc.

"Tot ce e posibil, dar acum toată lumea stă să aştepte rezultatele alegerilor europarlamentare. Aceste alegeri sunt un test politic. Eu nu cred că va exista un moment de instabilitate politică majoră, dar orice este posibil, ţinând cont de faptul că principalul decident în PDL, Traian Băsescu, e într-o situaţie de declin electoral foarte pronunţată", a răspus Geoană.

Întrebat dacă este nemulţumit de activitatea miniştrilor PSD, Geoană a răspuns că nu are ce să le reproşeze.

"Miniştri PSD sunt oameni serioşi care încearcă în condiţii dificile să se achite de datorii. Ce s-a întâmplat la tezele cu subiect unic nu i se poate imputa Ecaterinei Andronescu. Sunt oameni care trebuiau să-şi facă datoria, nu şi-au făcut-o şi trebuie să plătească din punct de vedere administrativ", a mai declarat Geoană.

Preşedintele PSD a ţinut chiar să o laude pe deţinătoarea portofoliului de la MECI.

"Doamna Andronescu a depăşit un moment extrem de dificil în relaţia cu sindicatele, a evitat prin multă răbdare şi blândeţe un moment de ruptură în viaţa şcolară a României, înainte de tezele unice", a spus Geoană.

Preşedintele PSD a ajuns la Năsăud în jurul orei 14.00 şi a mers direct pe stadionul din oraş, unde se desfăşura Festivalul "De Ispas la Năsăud” şi unde a fost întâmpinat cu urale şi aplauze. El a primit o diplomă de onoare din partea organizatorilor festivalului, după care a vizitat Primăria Năsăud şi a semnat în cartea de onoare a oraşului, unde a scris câteva rânduri, duminică, şi şeful statului, Traian Băsescu.

Mircea Geoană a primit în dar de la primarul Năsăudului, Dumitru Mureşan (PDL), o traistă ţărănească şi un clop, însă mai mic decât cel primit de Traian Băsescu.

Mircea Geoană a depus o coroană la Monumentul Eroilor din faţa Primăriei Năsăud, după care, în jurul orei 15.30, a plecat cu elicopterul cu care aterizase la Salva, o localitate din apropiere de Năsăud.

Premierul Emil Boc declara că discuţiile avute, luni seară, la grupurile parlamentare ale PDL, cu preşedintele Traian Băsescu, nu au vizat o eventuală remaniere guvernamentală, pentru că aceasta nu reprezintă o prioritate în acest moment.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: O remaniere guvernamentală este posibilă, însă după alegerile pentru PE.
 Vizualizări articol: 607 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: O remaniere guvernamentală este posibilă, însă după alegerile pentru PE0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei