Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 mai 2009 - Anul XIV, nr. 122 (4108)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Directorii generali din instituţiile bugetare ar putea avea un salariu de peste 5.000 de lei

Joi, 28 Mai 2009 (17:21:18)

Directorii generali din instituţiile bugetare ar putea avea un salariu de peste 5.000 de lei, obţinut prin înmulţirea salariului minim pe economie, care în prezent este de 600 de lei, cu un coeficient de 8,5, care, în funcţie de vechime, poate ajunge la 8,75, potrivit propunerilor făcute de MMFPS.

În acest salariu de bază este cuprins salariul de merit, sporul de confidenţialitate, sporul de stabilitate şi cel de dispozitiv, propunerile grupului de lucru care discută legea salarizării unitare a bugetarilor fiind ca promovarea personalului să se facă din trei în trei ani, din grad în grad sau din treaptă în treaptă, cu menţinerea gradaţiei avute anterior promovării.

Salariile directorului general adjunct şi directorului ar putea fi de minimum 4.920 de lei, pornindu-se la un salariu minim pe economie de 600 de lei, care se înmulţeşte cu un coeficient cuprins între 8,20 şi 8,45.

Directorul adjunct ar putea primi un salariu de minimum 4.650 de lei, având un coeficient de ierarhizare între 7,75 şi 8, în funcţie de vechime.

Şeful serviciului ar putea avea, dacă sunt acceptate propunerile Ministerului Muncii, un salariu minim de 4.410 lei, beneficiind de un coeficient cuprins între 7,35 şi 7,6.

Salariul corespunzător ultimei funcţii din categoria celor de serviciu, cea de şef birou, ar putea fi de 4.320 de lei, coeficientul fiind între 7,20 şi 7,45.

Cei mai bine plătiţi dintre cei cu funcţii de execuţie cu studii superioare din instituţiile bugetare sunt consilierii, experţii, inspectorii de specialitate, revizorii contabili, auditorii, care vor beneficia de cel puţin 6,6 salarii minime pe economie, putând ajunge, în funcţie de vechime, la 6,85 salarii minime pe economie.

Cei cu studii de scurtă durată care ocupă funcţii de execuţie în instituţiile bugetare ar putea avea un salariu cuprins între 3.120 lei şi 1.020 lei, pentru ei fiind propus un coeficient de ierarhizare între 4,95 şi 1,7.

De asemenea, angajaţii cu funcţie de execuţie în instituţiile bugetare care au studii medii ar putea avea un salariu cuprins între un maximum de 2.040 de lei şi un minimum de 870, în funcţie de coeficientul de ierarhizare şi vechime.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Directorii generali din instituţiile bugetare ar putea avea un salariu de peste 5.000 de lei.
 Vizualizări articol: 421 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Directorii generali din instituţiile bugetare ar putea avea un salariu de peste 5.000 de lei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei