Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 mar 2009 - Anul XIV, nr. 73 (4059)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: Stolojan, primul pe lista PDL pentru PE, Macovei se înscrie în partid şi candidează

Luni, 30 Martie 2009 (15:40:32)
Liderul PDL Emil Boc a declarat, luni, că prim-vicepreşedintele partidului, Theodor Stolojan va ocupa prima poziţie pe lista pentur euroalegeri, iar fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei se va înscrie în formaţiunea democrat-liberală şi va candida şi ea.

Preşedintele PDL a anunţat la finalul şedinţei Colegiului Director că în fruntea listei pentru PE se află prim-vicepreşedintele Theodor Stolojan, iar alături de acesta se află, în ordine, Monica Macovei, Cristian Preda, Traian Ungureanu şi Marian Jean Marinescu.

Despre Monica Macovei, Boc a spus că aceasta "se înscrie în partid" şi este pe locul doi pe lista PDL. "Este un câştig pentru România, este un câştig şi pentru PDL că un om care s-a validat în viaţa publică ca şi independent merge mai departe şi obiectivele pentru care a luptat în România va lupta în continuare şi din perspectiva de europarlamentar".

Boc a precizat că lista este completată cu alţi candidaţi ai PDL, ţinând cont de reuşita unei îmbinări pe listă între performanţa oamenilor, performanţa politică, profesională, combinate cu performanţa electorală a judeţelor şi regiunilor care îi susţin pe candidaţi, şi a precizat că "este o formulă profesionistă, care răspunde intereselor României de a avea la Bruxelles oameni care să reprezinte cu demnitate ţara şi interesele partidului de a acoperi toate regiunile ţării ca reprezentare pe listă.

La rândul său, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a precizat că lista PDL conţine 43 de poziţii şi a arătat că obliectivul său personal este ca PDL să câştige 15 locuri în Parlamentul European.

El a arătat că lista PDL este finală şi a precizat că au existat două abţineri la vot în Colegiul Director.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: Stolojan, primul pe lista PDL pentru PE, Macovei se înscrie în partid şi candidează.
 Vizualizări articol: 497 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc: Stolojan, primul pe lista PDL pentru PE, Macovei se înscrie în partid şi candidează0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei