Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 mar 2009 - Anul XIV, nr. 73 (4059)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Organizare

Lungu sună mobilizarea în PD-L Suceava pentru alegerile europarlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Democrat-liberalii din municipiul Suceava strâng rândurile în perspectiva alegerilor europarlamentare din data de 7 iunie. Cel care a sunat mobilizarea a fost liderul lor, Ion Lungu, care la şedinţa Consiliului de Coordonare Local al organizaţiei ce a avut loc ieri, în sala mică a Casei de Cultură, a făcut un apel către fiecare membru de partid la implicare totală în campania electorală, astfel încât PD-L să-şi menţină poziţia de lider la nivel de municipiu, dar şi de judeţ.

Lungu a arătat sălii arhipline că aceste alegeri pentru Parlamentul European sunt extrem de importante, mai ales din perspectiva alegerilor prezidenţiale din toamnă. El a ţinut să sublinieze faptul că democrat-liberalii din municipiul Suceava au trecut primul test, cel al strângerii de semnături pentru susţinerea candidaţilor, precizând că au fost adunate 6.000 de semnături, din care 1.500 din zona deputatului PD-L, Ioan Bălan.

„Trebuie să ne mobilizăm exemplar pentru aceste alegeri, cu atât mai mult cu cât vom avea candidatul nostru pe listă pe un loc eligibil, în persoana domnului Petru Luhan. Este un avantaj faţă de alte partide şi trebuie să dăm dovadă că putem să menţinem ştacheta ridicată. Am convingerea că după aceste alegeri vom rămâne pe primul loc ca partid, la nivel de judeţ, iar organizaţia municipală Suceava va rămâne cea mai puternică organizaţie locală a PD-L”, a spus Lungu.

 

„Suntem singura organizaţie municipală din ţară care are în componenţă cinci parlamentari”

În raportul de activitate prezentat de la tribuna Consiliului de Coordonare Local, Ion Lungu a evidenţiat rezultatele foarte bune obţinute de organizaţia pe care o conduce la alegerile parlamentare de anul trecut, amintind de câştigarea unui mandat de senator, prin Orest Onofrei, şi a două mandate de deputat, prin Ioan Bălan şi Sanda-Maria Ardeleanu.

„Suntem singura organizaţie municipală din ţară care are în componenţă cinci parlamentari. Chiar dacă au candidat în alte colegii, Eugen Uricec şi Dan Gabriel Gospodaru sunt membrii noştri de partid”, a menţionat Lungu, care a adăugat că de succesul în alegerile uninominale se face „vinovat” în primul rând preşedintele Organizaţiei Judeţene a PD-L, Gheorghe Flutur.

Lungu a evidenţiat activitatea desfăşurată de organizaţia de femei, amintind de acţiunile din campania electorală pentru alegerile parlamentare, de proiectele legate de educaţie, de acţiunile de caritate pentru copiii cu nevoi speciale şi pentru bătrâni. Organizaţia municipală Suceava a tineretului democrat-liberal a fost la rându-i evidenţiată de Ion Lungu pentru implicarea în campania de la alegerile parlamentare, în acţiunile prilejuite de Ziua Femeii şi Ziua îndrăgostiţilor. „Voluntarismul specific tinerilor a fost vizibil prin participarea unui număr considerabil de tineri la centrul de donări sangvine, sub deviza \'Donează sânge-salvează o viaţă\'”, a spus preşedintele PD-L Suceava.

 

Înmânarea carnetelor de membri PD-L în cadru festiv

În revistă au fost trecute şi acţiunile Organizaţiei oamenilor de afaceri şi ale Organizaţiei pensionarilor şi a vârstei a treia. Ion Lungu a  mai spus că o problemă permanentă a organizaţiei o constituie actualizarea bazei de date, prin includerea de noi membri şi eliberarea carnetelor de partid.

De altfel, ieri, în cadru oficial, au fost înmânate carnetele de membru PD-L celor care s-au înscris în ultima perioadă în partid.

„Acest tablou al acţiunilor desfăşurate de organizaţia municipală Suceava a PD-L ne arată permanenta preocupare pentru o reală legătură a acestei organizaţii politice cu alegători şi respectarea principiilor democrat-liberale”, şi-a încheiat Lungu raportul de activitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu sună mobilizarea în PD-L Suceava pentru alegerile europarlamentare.
 Vizualizări articol: 1005 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Lungu sună mobilizarea în PD-L Suceava pentru alegerile europarlamentare2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   INCREDIBIL... PUTERGAIUL "CULTURII"... a migrat trimis de
(30 mar 2009, 12:09:06
... cu ani in urama cunoscut-o Herna Sandulean, lucra la scoala arte suceava... pe atunci sotia proaspatului nimit director PETRE HORVATH de la noul centru cultural BUCOVINA. Nimic nou si atunci si acum acesta doamna care radiaza de fericire ca a primit carnetul portocaliu...(oare cate mai are in buzunar... inflacarata sustinatoare a PSD) din dorinta de a face rau in jurul ei ca deh ea daca nu face rau nu-i sanatoasa (.. vezi crima din timpul cand era profesoara... si veti afla mai multe daca nu stiti interesati-va)... nu prea am spatia sa va povestesc.. insa ce este grav este urmatorul fapt.... mai avea putin si distrugea ansamblul ciprian porumbescu iar acum a prins marre gragoste de fostul sot Horvath... pacat il va distruge asa cum a facut cu havriliuc... si de altfel cu fica sa...nu comentam..Rugam conducerea consiliului judetean si in speta pe dl FLUTUR si Horvath ba chiar si pe dl. Barba sa aiba grija ca acest paduche venit din PSD sa stea undeva inntr-un colt.. bachiar le BARA
1.1  RE: INCREDIBIL... PUTERGAIUL "CULTURII"... a migrat trimis de
(30 mar 2009, 23:46:59
Esti jalnic!Invata mai intai sa scrii corect...analfabetule...si apoi vino cu pareri "inteligente" asupra articolelor care nu au nici o legatura cu Ansamblul Dom Polski sau cu Horvad si nu Horvath cum ii spui tu,sau dupa 3 beri ce mai conteaza cine,ce scrie si unde?boule

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei