Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 mar 2009 - Anul XIV, nr. 73 (4059)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Flutur: Nu am discutat despre alegeri simultane în Coaliţie, dar vom vorbi în PDL despre alegeri

Luni, 30 Martie 2009 (13:32:13)
Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, după şedinţa liderilor coaliţiei, că subiectul organizării simultane a alegerilor europarlamentare şi prezidenţiale nu a fost abordat la întrunire, însă subiectul alegerilor va fi discutat în interiorul PDL.

Întrebat dacă în cadrul şedinţei coaliţiei s-a discutat despre alegerile europarlamentare şi cele prezidenţiale, respectiv despre organizarea lor simultan, Flutur a precizat: "Nu. Nu s-a discutat acest lucru. Nu a fost pe ordinea de zi a coaliţiei această temă. Va fi la noi la PDL una din teme".

Întrebat dacă PSD a cerut PDL explicaţii referitoare la declaraţiile de săptămâna trecută ale lui Radu Berceanu, referitoare la organizarea simultană a alegerilor europarlamentare şi prezidenţiale, Flutur a spus: "Nu. Nici vorbă. Nu s-a discutat, am fostul concentraţi pe acord cu FMI".

Vicepreşedintele PDL Valeriu Stoica a declarat duminică, într-un interviu acordat MEDIAFAX, că organizarea simultană a alegerilor europene şi prezidenţiale este o ipoteză care " nu a fost niciodată pusă şi cu atât mai puţin analizată în conducerea PDL".

"În PDL nu s-a discutat niciodată această ipoteză şi, ca urmare, eu tot ce pot să spun este că orice ipoteză poate să aibă argumente pro şi argumente contra. Dar, deocamdată noi nu analizăm această ipoteză", a declarat Stoica.

Guvernul nu intenţionează să devanseze alegerile prezidenţiale, iar subiectul nu a fost discutat nici în PDL, Guvern sau Coaliţie şi nici cu preşedintele Traian Băsescu, ci a reprezentat doar o opinie personală a ministrului Transporturilor, a declarat, săptămâna trecută, la Pro TV, premierul Emil Boc.

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, tot săptămâna, la Realitatea FM, că PDL ar putea fi interesat de ideea organizării alegerilor prezidenţiale o dată cu cele pentru Parlamentul European, în 7 iunie.

Întrebat despre "un curent de opinie" care ar începe să se contureze potrivit căruia poate ar fi oportun ca alegerile europarlamentare să coincidă cu cele prezidenţiale, Berceanu a răspuns: "Eu cred că e foarte interesantă ideea asta...pentru că ar finaliza o întreagă agitaţie care se suprapune peste o perioada foarte grea".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Nu am discutat despre alegeri simultane în Coaliţie, dar vom vorbi în PDL despre alegeri .
 Vizualizări articol: 532 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: Nu am discutat despre alegeri simultane în Coaliţie, dar vom vorbi în PDL despre alegeri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei