Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 mar 2009 - Anul XIV, nr. 61 (4047)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iliescu: Ar fi o greşeală ca PSD să apeleze la "străinaşi" şi "mercenari" ca Guşă

Luni, 16 Martie 2009 (15:17:04)

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, răspunzând unei întrebări, că ar fi o greşeală ca formaţiunea să apeleze la "străinaşi" şi "mercenari" cum este Cozmin Guşă, apreciind că acesta nu a realizat nimic cu partidul său, PIN.

Iliescu a spus că PSD nu este "un partid de handicapaţi" şi nu are nevoie de ajutor din partea lui Guşă.

Întrebat ce părere are despre faptul că Guşă urmează să reorganizeze organizaţiile PSD din Transilvania, Iliescu a răspuns: "Dar ce are el comun cu acest patid? Nu. Asta este misiunea partidului şi a structurilor de partid şi a oamenilor care lucrează în structurile de conducere ale partidului. Nu un străinaş care este adus, pentru ce? Nu avem nevoie de mercenari pentru aşa ceva".

"Ar fi o mare greşeală ca să apelăm la străinaşi şi la mercenari. Avem un partid. Păi ce, ăsta e un partid de handicapaţi, de nepricepuţi, care să apeleze, la cine? Se poate aşa ceva? Eu cred că partidul ăsta are forţa lui, militanţii lui, care să facă ceea ce trebuie. Nu să apeleze la fiştecine", a spus Iliescu.

El a catalogat drept "o mare greşeală" faptul că Guşă a făcut parte din structurile de conducere ale PSD.

"A fost o mare greşeală. Evoluţia lui după aceea ceste cunoscută. Ce a făcut cu PIN-ul lui ca să aibă aşa autoritate? De unde până unde? Mie mi se pare că e falsă această imagine şi nu avem nevoie de aşa ceva", a adăugat Iliescu.

El a spus că, în opinia sa, Guşă e un factor perturbator, un element străin de PSD, care nu are ce să caute în asemenea chestiuni.

"Mi-am exprimat o părere (în cadrul BPN al PSD, n.r.). Personal sunt incompatibil cu acest individ. E un tip de mercenar şi nu avem nevoie de asemenea oameni care în partid nu are nici un fel de prestigiu, pentru că au adus numai daune partidului. E o chestie personală, particulară, eu mi-am expus un punct de vedere, lumea să judece, treaba lor", a spus Iliescu.

Întrebat dacă atituninea sa este cauzată de relaţiile lui Guşă cu anumiţi oameni de afaceri, Iliescu a spus că nu îl interesează aceste relaţii ale fostului lider PIN.

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, duminică seara, la Prima TV, că va avea o colaborare, atât el, cât şi pe linie de partid, cu fostul lider al PIN Cozmin Guşă, pentru a ajuta PSD să redevină o forţă în zona Transilvaniei, el spunând că relaţia lui Guşă cu S.O. Vântu este problema lui Guşă.

Întrebat dacă va fi consiliat de Cozmin Guşă, care e asociat cu omul de afaceri Sorin Ovidiu Vâtu, în perspectiva alegerilor prezidenţiale, Geoană a răspuns: "Nu ştiu ce face domnul Guşă cu viaţa lui privată şi cu partea de business. E problema dânsului, dar l-am rugat într-adevăr, voi avea o colaborare şi vom avea o colaborare, ca partid, pe un subiect unde domnia-sa are conoştinţe şi o imagine şi o reputaţie foarte bune, în Transilvania".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iliescu: Ar fi o greşeală ca PSD să apeleze la \"străinaşi\" şi \"mercenari\" ca Guşă.
 Vizualizări articol: 552 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iliescu: Ar fi o greşeală ca PSD să apeleze la \"străinaşi\" şi \"mercenari\" ca Guşă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei