Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 mar 2009 - Anul XIV, nr. 61 (4047)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tupeu

Un inginer zootehnist vrea să fie preşedintele Casei Asigurărilor de Sănătate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Doctorul în medicină Cristina Iordăchel are contracandidat la preşedinţia Casei Asigurărilor de Sănătate Suceava. Conform listei de candidaţi publicată pe site-ul Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate www.cnas.ro, la concursul pentru funcţia de preşedinte director general al CJAS Suceava, organizat de CNAS în perioada 18-20 martie, s-a înscris şi preşedintele filialei Suceava a Partidului Conservator, Costel Ignătescu.

Pentru a conduce sistemul asigurărilor de sănătate din judeţul nostru, pe Ignătescu îl recomandă studiile de inginer zootehenist şi experienţa acumulată în perioada 1989 - 1990 la Complexul agrozootehnic din comuna Ip, judeţul Salaj, în coordonarea şi organizarea activităţii fermei zootehnice, din 1990 până în 1991 la AEIZ Suceava, cu aceleaşi atribuţii, iar din 1991 până acum, ca „director logistică” la firma pe care o administrează, SC Tora Carugadoga Servcom SRL Suceava.

CV-ul său de pe site-ul Partidului Conservator mai arată că este doctorand al Universităţii de Ştiinţe Agricole Ion Ionescu de la Brad Iaşi, absolvent, în 2007, al cursurilor de manager proiecte de finanţare externă din fonduri comunitare Q CERT şi student la Universitatea Ştefan cel Mare Suceava, Facultatea de Drept, în 2006-2007.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un inginer zootehnist vrea să fie preşedintele Casei Asigurărilor de Sănătate.
 Vizualizări articol: 1058 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 8 voturi
Un inginer zootehnist vrea să fie preşedintele Casei Asigurărilor de Sănătate2.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Alegerea functiei potrivite trimis de
(16 mar 2009, 17:01:19
de ce ne miram pt. acest lucru ? este , cumva, prima oara?....de la evenimentele (ne)fericite din 1989 asta se intimpla.....nu-i este rusine dlui Ignatescu sa faca asa ceva? sa ocupe un post care l-ar descalifica total? nu-i este bine in domeniul pt. care s-a pregatit?.....lasati oameni buni pe fiecare acolo unde-i este locul, sa ocupe un post pt. care s-a pregatit intr-adevar.... asa, pot sa ma duc si eu sa ma fac preot..... de ce nu? .....se poate orice, oricum.....bani sa iasa.....ce conteaza.... rusinos !!!!! rusinos !!!!!
2.   Corect trimis de
(16 mar 2009, 19:59:21
Pai daca un inginer (agricol) conduce un centru de asistenta sociala , de ce nu ar conduce si un bouuuu de inginer zootehnic casa de asigurari de snatate , si asa acolo sunt o garmada de vaci ,poate le rezolva !!!
3.   Intr-un concurs trebuie macar 2 trimis de
(17 mar 2009, 00:36:20
Acest articol e unul tendentios si ironic la adresa unuia care, ce e drept, nu prea are ce cauta in sistemul la care ravneste un post de conducere. Dar sa reamintim ca si seful de cabinet al prefectului (o don'soara tataroaica), care ar trebui sa aiba cunostinte solide de urbanism si administratie publica, nu este recomandat(a) decat de studiile dansei intr-ale psihologiei si resurselor umane, adica nici in clin nici in maneca cu postul ocupat. Ce sa mai vorbim de dom' padurar pe post de prefect. Si atunci de unde atat rautate la comanda? "Un zootehnist vrea sa fie...." Si ce daca vrea sa fie? Doar nu e vorba de un veterinar care se da ziarist!!! Daca e sa ne legam de studiile unui om, pai sa ne legam atunci !! Te tine?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei