Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 mar 2009 - Anul XIV, nr. 61 (4047)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană, întrebat dacă atacurile sale la adresa lui Băsescu dăunează coaliţiei cu PDL: Nu am simţit

Luni, 16 Martie 2009 (15:51:22)
Liderul PSD Mircea Geoană a declarat, luni, că nu a "simţit" ca atacurile sale din ultima perioadă la adresa preşedintelui Traian Băsescu să fi dăunat coaliţiei de guvernare, el precizând că tema alegerilor prezidenţiale nu s-a aflat în "meniul" iniţial al conversaţiei PSD-PDL.

Întrebat dacă atacurile din ultima perioadă, pe care le-a făcut la adresa şefului statului, dăunează coaliţiei PSD-PDL, Geoană a răspuns: "Nu am simţit. Am avut dimineaţă (luni dimineaţă, n. r.) o discuţie normală în coaliţie".

"Cred că trebuie să separăm lucrurile: buna guvernare reprezintă o obligaţie a celor două partide, iar relaţia cu preşedintele României în perspectiva alegerilor prezidenţiale reprezintă un alt subiect", a adăugat Geoană.

Liderul PSD a arătat, totodată, că partidul său se va achita de obligaţiile de partid de stânga şi, atât timp cât va fi partener egal şi va fi tratat cu respect şi deferenţă, va răspunde cu aceeaşi monedă.

"Campania pentru prezidenţiale nu a intrat în meniu iniţial al conversaţiei noastre cu PDL", a ţinut Geoană să sublinieze.

Şeful statului a declarat, în urmă cu o săptămănă, la TVR, referindu-se la posibilitatea ca liderul PSD, Mircea Geoană, să candideze la Preşedinţie, că aceasta este o "intenţie nefericită" şi i-a reproşat preşedintelui Senatului că nu prea este de găsit la telefon şi preferă să meargă în staţiuni cu Marian Vanghelie. După ce moderatorul emisiunii a amintit de declaraţia liderului PSD, făcută după discursul din Parlament al preşedintelui, referitoare la FMI, în care acesta îşi exprima speranţa ca centura de siguranţă reprezentată de un acord cu Fondul să nu se transforme într-una de castitate, Traian Băsescu a replicat că Mircea Geoană "o să rămână virgin dacă îşi pune centura de castitate". "Eu cred că asta i se întâmplă. Dar o să mai facem tot ce se poate ca, fiind al doilea om în stat, să-i oferim o centură de castitate, să şi-o pună", a continuat el.

În replică, Geoană, a declarat că atacurile preşedintelui Traian Băsescu la adresa sa arată că actualul şef al statului este incapabil să îşi depăşească un anumit mod de a face politică. El a declarat, duminică seara, la Prima TV, că preşedintele Traian Băsescu, are tentaţia de a acapara toată puterea, "încălecând" Guvernul, şi că a tras deja un semnal de alarmă în ceea ce priveşte dezechilibrul existent în relaţia dintre PSD şi PDL. De asemenea, el a declarat, duminică seara, la Prima TV, că un nou mandat de preşedinte pentru Traian Băsescu nu este un lucru bun pentru România, el spunând că şeful statului nu s-a achitat până acum de obligaţiile pe care i le impunea funcţia. Ion Iliescu, a declarat, luni, că afirmaţia lui Mircea Geoană potrivit căreia România a pierdut cinci ani prin prezenţa lui Traian Băsescu în fruntea ţării este adevărată, întrucât actulul şef al statului "este un om al conflictului", incapabil de dialog.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană, întrebat dacă atacurile sale la adresa lui Băsescu dăunează coaliţiei cu PDL: Nu am simţit.
 Vizualizări articol: 545 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană, întrebat dacă atacurile sale la adresa lui Băsescu dăunează coaliţiei cu PDL: Nu am simţit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei