Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 mar 2009 - Anul XIV, nr. 56 (4042)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lista cu dealerii care vor participa la "Rabla" va fi publicată marţi, cu întârziere de o săptămână

Marţi, 10 Martie 2009 (13:08:17)
Lista cu dealerii care vor intra în programul "Rabla", cotele alocate fiecăruia, precum şi numărul de unităţi pentru mărcile auto vor fi aprobate şi anunţate marţi, potrivit ministrului Mediului, Nicolae Nemirschi, cu o săptămână întârziere faţă de data anunţată anterior.

"Practic sunt aceleaşi firme, aceleaşi mărci arhicunoscute. Noi facem o chestiune care ţine de procedură", a declarat, marţi, ministrul Mediului, la un eveniment în cadrul căruia a primit de la reprezentantul mărcii Lexus pe plan local, pentru 18 luni, un automobil hibrid Lexus GS 450h.

Practic, demararea programului "Rabla" a întârziat cu o săptămână faţă de termenul anunţat iniţial de ministrul Mediului.

Nemirschi afirma, pe 26 februarie, că proprietarii maşinilor mai vechi de zece ani vor putea merge din 2 martie la dealerii auto pentru a contracta o maşină prin programul "Rabla", după ce, în cursul zilei de 27 februarie, urmau să fie stabilite cotele pentru fiecare producător.

Numărul total de locuri în anul 2009 a fost crescut la 60.000, faţă de 40.000 în 2008. Şi prima de casare primită de cei care îşi dau la fier vechi maşina a fost majorată la 3.800 de lei pe unitate, comparativ cu 3.000 de lei în 2008.

Astfel, fondurile totale alocate pentru programul de înnoire a parcului auto în 2009 vor fi de 228 de milioane de lei, conform ordonanţei de Guvern privind reluarea programului.

Autoturismele mai vechi de zece ani vor putea intra în programul "Rabla", ediţia 2009, după ce, până în acest an, erau casate doar maşini de 12 ani vechime sau mai mult.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lista cu dealerii care vor participa la \"Rabla\" va fi publicată marţi, cu întârziere de o săptămână.
 Vizualizări articol: 578 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lista cu dealerii care vor participa la \"Rabla\" va fi publicată marţi, cu întârziere de o săptămână0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei