Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 mar 2009 - Anul XIV, nr. 56 (4042)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pericole în trafic

Şoferi beţi sau fără permis, prinşi pe şoselele din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Acţiunile de control în trafic ale agenţilor de circulaţie, desfăşurate sâmbăta şi duminica trecută, au dus din nou la depistarea a numeroşi şoferi aflaţi în stare avansată de ebrietate ori care se deplasau fără permis de conducere. În cadrul a două acţiuni, oamenii legii au întocmit şapte dosare penale, într-un al optulea caz un şofer băut scăpând doar cu o amendă şi cu permisul de conducere suspendat, pentru că avea o concentraţie mai mică de alcool.

Dintre conducătorii auto care vor fi cercetaţi penal, cele mai grave abateri s-au înregistrat la Constantin M., în vârstă de 33 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, care a fost prins în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism pe DN 2H, în comuna Putna, sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a avea permis de conducere.

În comuna Vama, poliţiştii l-au depistat pe Ionel N., în vârstă de 45 de ani, localnic, cu o concentraţie de 0,82 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. În momentul în care poliţiştii l-au înştiinţat pe şofer că trebuie să îi însoţească la spital, pentru recoltarea probelor biologice, acesta a refuzat, condiţii în care i s-au întocmit două dosare penale, unul pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi unul pentru refuz de recoltare de probe biologice.      

Un alt şofer depistat în trafic în stare avansată de ebrietate este Vasile C., în vârstă de 38 de ani, din municipiul Vatra Dornei, care a fost tras pe dreapta în timp ce se deplasa pe strada Calea Transilvaniei din localitate. El avea o concentraţie de 0,61 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Controalele din weekend ale poliţiei au vizat şi depistarea conducătorilor auto care circulă fără rovignetă, pentru lipsa acesteia fiind sancţionaţi contravenţional şase conducători auto.

În acest an, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2008, numărul şoferilor depistaţi în stare de ebrietate la volan a crescut cu aproximativ 40%.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferi beţi sau fără permis, prinşi pe şoselele din judeţ.
 Vizualizări articol: 2325 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Şoferi beţi sau fără permis, prinşi pe şoselele din judeţ4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pt Domnul PAIU MdeSV trimis de
(10 mar 2009, 12:03:18
Eu totusi astept un interviu cu cel care a dat ordinul pentru acea razie a politiei in barurile si discotecile din Suceava si Falticeni si nu numai (au fost 2 razii in aceasta luna). Din articolul de astazi reise clar ca acele razii nu-si au rostul. Actiunile de control in trafic ale agentilor de circulatie sunt mult mai productive si cu mai mare reusita decat acele razii fara folos.

Ori nu ne dati detalii corecte ori acele razii sunt pentru a arata ca muncesc si ei.

Daca aceste actiuni de control in trafic sunt intalnite peste tot in lume si se justifica, nu pot spune la fel si despre acele razii cu caracter comunist care denigreaza demnitatea umana. Lasati-le tinerilor dreptul de a se distra, nu deveniti mai penibili decat sunteti.Am povestit aceasta situatie unui englez, a ras si m-a intrebat: "Da parca ati scapat de Ceausescu,nu??"...ce sa mai zic???...daca asa vrem sa ramanem, cu vechile metehne,atunci spuneti-ne sa stim si noi. Domnu' Paiu, nu uitati de interviu...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei