Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 feb 2009 - Anul XIV, nr. 26 (4012)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Năstase spune că e un interes politic să apară cazul dosarelor sale de la DNA în acest moment

Marţi, 3 Februarie 2009 (18:33:26)
Deputatul PSD Adrian Năstase a declarat, marţi, după discuţiile din comisia juridică a Camerei Deputaţilor privind procedura în cazul dosarelor sale de la DNA, că este un interes politic de a apărea acest caz al său în acest moment.

Năstase a precizat că este pentru a treia oară când Parchetul General trimite aceeaşi scrisoare la Parlament pe tema dosarelor sale şi refuză să dea date suplimentare, după cum a cerut de fiecare dată comisia juridică.

Comisia juridică a analizat de două ori solicitarea Parchetului şi a cerut nişte informaţii pentru a intra pe o discuţie pe fond privind acest caz, dar de fiecare dată DNA şi Parchetul a refuzat.

"Este clar că interesul este absolut politic pentru a apărea în acest moment pe această chestiune, când vedem cum funcţionează justiţia. E normal ca responsabili din justiţie să se ocupe de problemele din justiţie şi ei preferă să trimită aceste dosare", a spus Năstase.

El a mai arătat că în cazul în care este implicat, privind finanţarea partidelor politice trebuie audiaţi 974 de martori şi că un astfel de proces ar dura de două ori cât a durat procesul Insulei Şerpilor.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a cerut, la începutul lunii ianuarie, Camerei Deputaţilor să se pronunţe cu privire la formularea cererii de începere a urmăririi penale împotriva deputatului Adrian Năstase - fost premier PSD - pentru dare de mită, luare de mită şi şantaj.

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor va întocmi un nou raport în privinţa cazului deputatului PSD Adrian Năstase, pe baza documentelor venite de la Parchet iar acest raport va fi supus aprobării plenului Camerei Deputaţilor, a declarat, miercuri, preşedintele Camerei Roberta Anastase.

Anastase a precizat că Biroul Permanent al Camerei a trimis comisiei juridice toate documentele venite de la Parchet în cazul Nãstase, atât scrisoarea procurorului general, cât şi dosarele lui Adrian Nãstase.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Năstase spune că e un interes politic să apară cazul dosarelor sale de la DNA în acest moment.
 Vizualizări articol: 631 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Năstase spune că e un interes politic să apară cazul dosarelor sale de la DNA în acest moment0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei