Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 feb 2009 - Anul XIV, nr. 26 (4012)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

Flutur cere urgentarea asfaltării DN 17 între Gura Humorului şi Câmpulung

Marţi, 3 Februarie 2009 (16:06:29)

Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a solicitat conducerii Regionalei din Iaşi a Companiei De Drumuri şi Autostrăzi să dispună urgentarea asfaltării Drumului Naţional 17, în special între oraşele Gura Humorului şi Câmpulung Moldovenesc. Flutur s-a declarat nemulţumit de situaţia în care se află tronsonul de drum dintre cele două oraşe, în special în zona podurilor. „Situaţia s-a înrăutăţit pe acest tronson de drum, şi mă refer aici la podurile dintre Gura Humorului şi Câmpulung Moldovenesc, care în momentul de faţă sunt aproape impracticabile”, a spus Flutur.

El a arătat că cele mai mari probleme sunt pe podurile din Frasin, Molid şi Vama, unde carosabilul este distrus aproape în totalitate.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a afirmat că a solicitat reprezentanţilor Companiei de Drumuri Naţionale să dispună urgentarea lucrărilor de plombare, cu atât mai mult cu cât meteorologii au anunţat o încălzire a vremii în această perioadă.

„Sunt foarte multe reclamaţii privind modul în care se circulă pe acest drum. Pentru început ar trebui să se asfalteze zonele de drum care sunt stricate aproape în totalitate, iar din primăvară să se urgenteze finalizarea lucrărilor pe tot tronsonul de la Gura Humorului la Câmpulung Moldovenesc”, a mai afirmat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur cere urgentarea asfaltării DN 17 între Gura Humorului şi Câmpulung.
 Vizualizări articol: 774 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur cere urgentarea asfaltării DN 17 între Gura Humorului şi Câmpulung1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asfalteaza padurile hotuleee... trimis de
( 3 feb 2009, 17:26:33
Copii...cum putem salva padurile? Pai...il exilam pe Flutur?...apropo nea Flutur...prietenii tai portocalii din Falticeni au intrat intr-un mare anonimat,insa s-au apucat de afacerile personale.Se vorbeste ca a aprut si o Udrea de Falticeni....o apropiata a primarului care a intrat in carti si ****la ciolan acu....vai mama
2.   De rasul lumii trimis de
( 4 feb 2009, 09:55:04
Mai Fluturica, a trebuit sa se difuzeze pe ProTV un reportaj despre drumurile din judetul Suceava pentru ca de abia la 3 luni dupa alegerile parlamentare sa latri ca ai sa faci ceva. Sa nu ramai numai cu vorbele. Tii minte la Bucsoaia cand ziceai ca vrei sa invingi balaurul din PSD (aka Marza). Acum stai la aceeasi masa cu el si radeti amandoi. Halal politica romana. O mare c_rva. Ca si voi dealtfel. Ce sa mai zicem de Lungu-minciuna care se mareste vazand cu ochii. Latra mai ceva ca un doberman si tot degeaba. Daca da cel de sus si se schimba presedintele anul asta o veti cam lua prin gura humorului toti. Suceava si orasul si judetul, este plin de cratere ca si creierii conducatorilor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei