Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 feb 2009 - Anul XIV, nr. 26 (4012)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


CJ Suceava, soţia anului vedetă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Fiindcă nu mai are serviciu la stat, adică fiindcă nu mai este prefect sau subprefect, şi fiindcă n-a prins nici serviciu la Bucureşti, adică n-a ajuns parlamentar, Ştefan Alexandru Băişanu îşi caută treabă ca să nu-l omoare plictisul. De exemplu, domnul Băişanu îşi tot face de lucru pe la PNL, mai ales că în curând vor avea loc alegeri, iar domnia sa vrea să-şi păstreze funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava pe care o deţine în prezent cu titlu interimar.

Şi pentru că la pregătirea, experienţa, mintea şi puterea sa de muncă treaba la partid e prea puţină pentru domnul Băişanu, acesta-şi face de lucru şi cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, liderul PD-L Gheorghe Flutur.

Alexandru Băişanu a căutat-o cu lumânarea şi a găsit-o. Pe ea, pe Problemă. Problema stătea într-un colţ al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi plângea, fiindcă răii de la Consiliul Judeţean vor să-i lase pe angajaţii instituţiei fără prime şi stimulente. După ce a ascultat cu atenţie povestea cutremurătoare a Problemei, Alexandru Băişanu a rupt-o de fugă şi s-a oprit în faţa primului microfon care i-a ieşit în cale.

Domnul Băişanu a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că se intenţionează ca salariaţii Direcţiei să fie lăsaţi fără drepturile băneşti câştigate în instanţă. În replică, vicepreşedintele PD-L al CJ Vasile Ilie a spus că nu-şi va permite nimeni să se atingă de hotărârea Justiţiei, dar că se fac nişte verificări împreună cu Inspectoratul Teritorial de Muncă pentru a se afla dacă nu cumva numărul sporurilor a sporit nejustificat. Iritarea afişată de Alexandru Băişanu izvorăşte din faptul că acesta a rămas să facă tuşa în administraţie şi politică, în timp ce Gheorghe Flutur a rămas să facă legea.

Nu ştiu dacă domnul Băişanu chiar nu poate de supărările angajaţilor Direcţiei, dar e sigur că acesta vrea să-i plătească nişte poliţe domnului Flutur din varii motive. Dar, se ştie, lui Gheorghe Flutur nu-i place să rămână niciodată dator şi este de aşteptat ca acesta să i-o plătească lui Alexandru Băişanu cu vârf şi îndesat, după principiul politic: „plătesc bine şi îndesat”.

Pentru asta, este foarte probabil ca domnul Flutur să le ceară subordonaţilor săi să dea jos mileurile şi păpuşile de pe calculatoare, să deschidă aparatele, să bată parola, să dea căutare după veniturile angajaţilor Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi un print, şi să-i aducă lui listele. Iar listele vor arăta limpede că pentru un volum scăzut de muncă, doamnele, domnişoarele şi domnii de la Direcţie au salarii mici, dar nişte venituri totale nepermis de mari, chiar şi-ntr-o perioadă de necriză, venituri umflate de sporurile şi stimulentele inventate de nişte minţi care ştiu că bugetul Consiliului Judeţean Suceava este o vacă numai bună de muls. Şi o ştiu de mult, nu de anul acesta, când soţul vacii, boul, a fost făcut mare vedetă de către zodiacul chinezesc.     

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ Suceava, soţia anului vedetă.
 Vizualizări articol: 1993 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.78/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 9 voturi
CJ Suceava, soţia anului vedetă2.859

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei