Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 feb 2009 - Anul XIV, nr. 26 (4012)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Succes

Dr. Doina Ganea Motan, confirmare internaţională în plan profesional

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Medicul oncolog Doina Ganea-Motan, director medical al Spitalului de Urgenţă Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava, a lucrat timp de un an într-o echipă care a studiat combaterea reacţiilor adverse în tratamentul cancerului la sân, iar rezultatele acestui studiu au fost publicate acum în una dintre cele mai prestigioase reviste ale lumii medicale internaţionale, BMC Cancer.

Din echipa de cinci cercetători au făcut parte doi oncologi români, dr. Ganea-Motan şi un medic de la Institutul Oncologic Ion Chiricuţă din Cluj, ceilalţi fiind medici şi profesori din Germania, Rusia şi Brazilia. Este pentru prima dată când numele unui medic sucevean şi al unui spital din Suceava apare în revista BMC Cancer, iar dr. Ganea-Motan ne-a spus că pentru ea acest lucru înseamnă „un suport psihic pe plan profesional”.

„Este o recunoaştere a activităţii ştiinţifice, ca membru într-o echipă internaţională de cercetare. În urma studiului nostru, pacienţii vor avea parte de un medicament mai performant în combaterea reacţiilor adverse consecutive tratamentului pentru cancerul la sân”, ne-a declarat dr. Ganea Motan.

Colegii de echipă ai medicului sucevean au fost dr. Alexandru Eniu, de la Institutul Oncologic Cluj, dr. Auro del Giglio, de la Facultatea de Medicină din Sao Paulo, dr. Eskender Topuzov, Academia Medicală de Stat din Sant Petersburg şi Heinz Lubenau, de la BioGeneriX AG, Germania.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dr. Doina Ganea Motan, confirmare internaţională în plan profesional.
 Vizualizări articol: 1873 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.82/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 11 voturi
Dr. Doina Ganea Motan, confirmare internaţională în plan profesional2.8511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   HAI DU-TE! trimis de
( 3 feb 2009, 19:06:52
BAI DOCTORITZ-O LAS-O-N FASOLE CU CERCETARILE TALE CA MAI MARE FOAME CA A TA NU-I PE LUMEA ASTA! IEI CU O MINA LOZU` SI CU UNA DAI LUMINAREA APRINSA BOLNAVULUI. CINE AJUNGE LA SECTIA `PATRONATA` DE TINE NU MAI IESE VIU DE ACOLO. CE MAMA DREACU TOATA LUMEA STIE CA NICI UN CANCEROS NU-SI MAI REVINE. ASA CA NICI N-AR MAI TREBUI SA TE PLATEASCA STATUL PT CA NU FACI ABSOLUT NIMIK. BA DA ,MA SCUZI, FACI O GROAZA DE LOVELE!
1.1  RE: HAI DU-TE! trimis de
( 4 feb 2009, 06:56:30
Tu sigur nu faci cancer...si la creier in nici unn caz...ca n-ai!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei