Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 feb 2009 - Anul XIV, nr. 26 (4012)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Confuzie

Reclamaţii ciudate la Garda de Mediu Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Tot mai des, comisarii Gărzii de Mediu Suceava sunt chemaţi de cetăţeni să rezolve probleme care nu ţin absolut deloc de competenţa lor.

Comisarul şef, Constantin Harasim, a declarat că în prima lună a acestui an s-au înregistrat un număr mult mai mare de reclamaţii depuse de cetăţeni la Garda de Mediu, comparativ cu anul trecut, dar, din păcate, doar în câteva cazuri s-au constatat probleme legate de mediu, care intră în competenţa instituţiei pe care o conduce.

Acesta a precizat că printre reclamaţiile care au ajuns la el se numără cea a unui cetăţean din Fălticeni, care îl reclamă pe un medic că hrăneşte prea mulţi câini pe stradă, nu în ograda proprie, aceasta fiind cauza pentru care haita de câini s-a aciuat în apropiere de locuinţa sa.

 

Insomnii de la reclame şi indigestii de la mirosul de mâncare

O altă sesizare ciudată, ajunsă la Garda de Mediu Suceava, este cea a unor locatari din Rădăuţi, care se plâng că sunt terorizaţi de mirosul de mâncare făcut pe casa scării de vecinii lor. Mai exact, aceştia reclamă că unii vecini şi-au scos aerisirea de la bucătărie pe scara blocului, provocând disconfort tuturor celorlalţi vecini.

Un alt caz semnalat comisarilor de mediu vine din municipiul reşedinţă de judeţ, unde un cetăţean din cartierul George Enescu a reclamat faptul că nu mai poate dormi noaptea din cauza firmei luminoase a unui Casino.

“Multe din reclamaţiile primate pot fi justificate, dar din păcate nu s-au adresat unde trebuie. Noi nu avem competenţe în acele domenii şi de multe ori, problemele reclamate ar putea fi rezolvate printr-o serie de reglementări locale, din partea primăriilor”, a precizat şeful Gărzii de Mediu Suceava, Constantin Harasim.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reclamaţii ciudate la Garda de Mediu Suceava.
 Vizualizări articol: 2836 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 6 voturi
Reclamaţii ciudate la Garda de Mediu Suceava3.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu sunt ciudate...e adevarat trimis de
( 3 feb 2009, 13:48:28
e adevarat ca in george enescu tot timpu e craciunu ca mi se reflecta in geam mii de luminite...e deranjant....si inca o chestie apropo de mirosuri de mancare....stau deasupra pizzeriei smartpizza si e teroare cum miroase in casa a mancare si de multe ori a ars...
1.1  RE: Nu sunt ciudate...e adevarat trimis de
( 3 feb 2009, 19:15:00
BAI FOMISTULE IA SI COMANDA SI TU CEVA SA-TI TREACA FOAMEA SI SA VEZI CA NU TI SE MAI PARE CA MIROASE A MINCARE. SI INCA CEVA ... DACA STAI DEASUPRA LA SMART TRE SA ALEGI CE TE DERANJEAJA LUMINITELE SAU MIROSUL PT CA DACA STAI IN FATA AI LUMINITE SI N-AI MIROS IAR DACA STAI IN SPATE AI ...POATE.. MIROS SI NA-I LUMINITE ( BUCATARIA LA SMART DA IN SPATE ) DAR AM IMPRESIA CA ESTI O M..IE DE RECLAMANT CIUDOS ASA CA STAI ACASA FARA SA COMENTEZI !
2.   George enescu=new york trimis de
( 3 feb 2009, 18:55:35
fratilor din g.enescu norocul vostru ca nu v-ati nascut in new york unde e plin de bannere si de reclame luminoase ca ajungeati la ospiciu....vai ce noroc ca mai palpie cate o firma luminoasa la noi in romanica,ca altfel ne-am cufunda in bezna comunista dupa care duceti dorul

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei