Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 ian 2009 - Anul XIV, nr. 15 (4001)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Becali a povestit cum creşte oi şi cum s-a îmbătat la patru ani

Miercuri, 21 Ianuarie 2009 (13:34:23)
Finanţatorul grupării Steaua, Gigi Becali, a povestit cum îşi creşte cele 40 de oi în curtea locuinţei sale din Pipera, cum s-a îmbătat la patru ani cu vin şi a relatat întâmplări din viaţa tatălui vărului său, Ioan Becali.

"Mi-am cumpărat 40 de oi. Dimineaţă, mă scol la 7.00. Am făcut frumos la mine în curte. Sunt mai satisfăcut decât atunci când mă gândeam la milioane. Sunt mai satisfăcut când ajung pe la 6-7.00 acasă şi îmi fată o oaie. Păi da, bă, că e greu, nu poate să fete. Trebuie să le ajuţi, ca un doctor. Şi s-a nimerit să ajung eu, că n-am cioban. Mai mare satisfacţie am să nasc un miel, decât un milion de euro. Care, mielul, face 10 euro. Mă trezesc de dimineaţă, îmi mulg oile, beau lapte, ca pe vremuri. Stau, vin la palat, la cinci-şase mă întorc", a spus Gigi Becali.

Becali a povestit cum a ajuns în comă alcoolică când avea doar patru ani, întâmplare care însă l-a făcut să nu mai bea alcool. "Eu m-am îmbătat o dată când aveam patru ani. Tata a lăsat cana de juma de kilogram de vin roşu pe masă şi s-a culcat. Iar eu am dat-o peste cap. Comă alcoolică. Toată lumea plângea, toate neamurile, a venit doctorul, m-a văzut şi a zis «E beat». Mama plângea, aveam spume la gură. Doctorul mi-a făcut o injecţie şi gata. Şi de atunci nu beau. Dar de ce nu mai beau eu, pentru că eu dacă mai şi beau, când sunt treaz am atâta energie, zici că sunt drogat. Dacă mai beau mă iau de oameni nevinovaţi, păi ce, mai comanzi tu? Comandă dracul când eşti beat", a explicat Becali.

El îşi doreşte să fie "şiret ca şarpele şi blând ca porumbelul". "Eu am încălcat nişte canoane biblice. Nu am ţinut cont de «a fi şiret ca şarpele şi înţelept ca porumbelul». Nu am fost şiret ca şarpele şi blând ca porumbeleul. Şi acum încerc, că n-am să mă retrag eu aşa uşor, încerc să fiu şiret ca şarpele şi blând ca porumbelul. Cât pot. Pentru că e prea puternic dracul în ţara noastră. Nu la oamenii simpli, ci în structurile de conducere. Eu trebuie să fac un pas puţin înapoi. Cu dracul mă voi lupta în continuare, că trebuie să fie oameni care să se lupte cu el", a explicat Becali.

Finanţatorul afirmă că încă mai are ambiţii legate de Steaua, dar nu le mai spune public. "M-am gândit şi am zis că le-am făcut pe toate. Şi în fotbal şi în viaţa privată am făcut ce am vrut eu. Numai un yaht şi un avion nu mi-am luat, dar asta nu mă interesează. Pe yaht nu pot să stau nici trei ore, că mă plictisesc, de asta mi-am luat şi oile, să am activitate, iar un avion dacă îmi iau, mi-l închiriez, am avut plăcerea asta când am vrut să văd finala de la Moscova. De jucat am jucat, am şi câştigat un milion, am şi pierdut... Mai am ambiţii din trecut cu Steaua. Încerc să mă schimb, cât pot să-l retuşez pe Becali, în exterior, dar în interior, în inimă, nu ai cum să o schimbi, e de leu, nu poţi să o faci de lup. Nici capul şi nici inima. Sunt din născare", a explicat Becali.

În final, Gigi Becali a povestit câteva întâmplări din viaţa tatălui lui Ioan Becali, vărul său. "Tata lui Giovani s-a dus să dea de carnet. L-a întrebat colonelul ce meseria are şi i-a zis - cioban. Ăsta i-a spus «Păi, de unde tu să ştii câte semne sunt acolo, să le ţii minte pe toate?». Tatăl lui Giovani l-a întrebat câte semne sunt. Era hoţ, şmecher aşa. Şi îi răspunde ăsta 30-40, nu ştiu câte erau atunci. Dar tatăl lui Giovani îi spune: «Păi eu am 300 de oi şi ţin minte oaia şi mielul, nu o să ţin minte 30 de semne de circulaţie?». Sau mai era un cioban al tatălui lui Giovani. Şi tatăl lui Giovani îl întreba mereu, cât fac 2 x 2, 4 x 2, iar ciobanul îi răspundea «Hai bre, nu ştiu eu astea?» Tatăl lui Giovani credea că ştie, dar nu vrea să răspundă. Într-o zi, îi spune «Bă Ioane, eu vreau să plec de acasă, nu te las aşa, zi-mi cât face 2 x 3, că te las aici la brânză... Vine unul şi cere 3 kilograme de brânză. Şi e 20 de mii kilogramul. Câţi bani iei?», iar el îi răspune «Dar ce, bre, el nu ştie cât face?», a povestit Becali.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Becali a povestit cum creşte oi şi cum s-a îmbătat la patru ani.
 Vizualizări articol: 444 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Becali a povestit cum creşte oi şi cum s-a îmbătat la patru ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei