Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 oct 2008 - Anul XIII, nr. 248 (3929)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicolae Mischie a demisionat din PRM şi s-a înscris în Partidul Socialist Român

Marţi, 21 Octombrie 2008 (16:09:03)
Nicolae Mischie a demisionat, marţi, din Partidul România Mare şi s-a înscris în Partidul Socialist Român pentru a putea candida împotriva lui Victor Ponta în colegiul 6, susţinând că asupra lui s-au făcut presiuni pentru a nu mai candida, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Mischie a declarat corespondentului MEDIAFAX că a fost nevoit să părăsească Partidul România Mare, în care anunţase cu o zi în urmă că se înscrisese, pentru că filiala insista ca el să candideze în colegiul 1 la Senat, nu în colegiul 6 de la Târgu Jiu, în care candidează şi vicepreşedintele PSD Victor Ponta.

Mischie afirmă că asupra membrilor de frunte ai PRM s-au făcut presiuni "de la nivel înalt" pentru a i se bloca propria candidatură, Mischie menţionând că nimic nu îl mai împiedică de acum încolo să candideze în colegiul 6.

"Au vrut să-mi schimbe colegiul şi le-am spus că nu voi accepta. Am aflat apoi că pe linia Văcăroiu - Vadim s-au făcut presiuni şi promisiuni pentru funcţii înalte, inclusiv de vicepreşedinte la Curtea de Conturi pentru deputatul PRM de Gorj Petre Popeangă, doar ca eu să nu mai candidez în colegiul 6. Şi-au vândut onoarea pentru a-i face pe plac lui Ponta şi a-i asigura liniştea în colegiu, dar nu mă las. M-am înscris în partidul meu de suflet, Partidul Socialist Român, care, chiar dacă nu va intra în Parlament, îmi va permite mie să candidez. Până la sfârşitul zilei (n.r. - marţi) îmi depun dosarul cu candidatura la Biroul Electoral şi atunci nu mai au ce să-mi facă", a menţionat Mischie.

Partidul Socialist Român este al treilea partid în care Nicolae Mischie s-a înscris anul acesta, el fiind anterior lider al PSD Gorj, până în 2004. În cursul primăverii, Mischie a devenit lider interimar al PNG Gorj, partid pe care l-a părăsit în vară, după o ceartă cu Gigi Becali. Acesta a anunţat, luni, că s-a înscris în PRM, pentru ca marţi să declare că a părăsit şi partidul respectiv pentru a deveni membru al PSR.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicolae Mischie a demisionat din PRM şi s-a înscris în Partidul Socialist Român.
 Vizualizări articol: 572 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nicolae Mischie a demisionat din PRM şi s-a înscris în Partidul Socialist Român0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei