Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 oct 2008 - Anul XIII, nr. 248 (3929)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inaugurare

Iulius Mall Suceava îşi deschide porţile pe 15 noiembrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Primul mall din nordul Moldovei va fi inaugurat în mai puţin de o lună, la Suceava.

Conducerea Iulius Group a anunţat ieri că data fixată pentru inaugurarea Iulius Mall Suceava, cea mai mare investiţie de acest gen de până acum, în valoare de peste 60 de milioane de euro, este 15 noiembrie 2008.

Deschiderea oficială a Iulius Mall Suceava va fi marcată prin concerte, evenimente şi promoţii speciale, care se vor întinde pe mai multe zile, reprezentanţii mall-ului declarând că vizitatorii vor avea parte de multe surprize.

 

Şapte milioane de clienţi anual – ţinta Iulius Mall

„Mall-ul este conceput ca un centru comercial regional care va relansa piaţa de retail din nordul Moldovei. Cele 150 de magazine cu branduri naţionale si internaţionale, zona de foodcourt, precum şi zonele de petrecere a timpului liber vor fi complet amenajate şi dotate pentru clienţii mall-ului. Retaileri de renume internaţional, precum Auchan, Bricostore, Cinema City, vor deschide locaţii desfăşurate pe zeci de mii de metri pătraţi, special amenajate pentru clienţii mall-ului”, se arată în comunicatul de presă trimis ieri.

Odată cu inaugurarea noului mall, Suceava devine cel de al patrulea oraş în care Iulius Group a realizat investiţii importante, după Iaşi, Timişoara şi Cluj.

Desfăşurat pe o suprafaţă de 132.000 mp, Iulius Mall Suceava oferă spre închiriere 50.000 mp de spaţii comerciale, cărora le este asigurată o parcare gratuită pentru clienţi, cu o capacitate totală de 1.300 de locuri.

„Decizia dezvoltării mall-ului la Suceava este argumentată de o multitudine de aspecte pozitive din punct de vedere economic. La potenţialul comercial şi turistic al zonei se adaugă aşezarea strategică, precum şi factorii demografici favorabili dezvoltării unui astfel proiect de amploare”, a declarat Iulian Dascălu, preşedintele companiei Iulius Group.

Reprezentanţii Iulius Mall estimează un trafic anual de peste şapte milioane de clienţi, aceştia fiind aşteptaţi nu doar din municipiul Suceava, ci şi din Târgu Neamţ, Fălticeni, Botoşani, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Vatra Dornei, Rădăuţi, Dorohoi etc..

 

Primul hypermarket Auchan din Moldova

Iulius Mall va aduce în Suceava nu doar renumite branduri de fashion, multe dintre ele prezente pentru prima dată în Suceava, ci şi comercianţi de renume.

Printre aceştia se numără Auchan, care va deschide aici primul său hypermarket din Moldova, pe o suprafaţă de 10.500 mp. Numai investiţia Auchan-ului va fi de peste 40 de milioane de euro, în magazinul acestora urmând să fie puse la vânzare aproximativ 45.000 articole constând în produse alimentare şi ne-alimentare de calitate, la preţuri foarte avantajoase

O altă prezentă notabilă pe piaţa suceveană, care e în plină expansiune imobiliară, este cea a magazinului de bricolaj Bricostore (de genul do-it-yourself).

Alte magazine care se vor deschide în cadrul Iulius Mall Suceava aparţin mărcilor DOMO, El Lahun, Media Galaxy, Sephora, Nokia, Artigli, Bam Boo, Meli Melo, Steilmann, Junker, Intersport, Reebok, Nike, Kenvelo, Motor, Be You, Motivi, Ravioli, BSB Fashion, MOA, Sugar Club, Nichi, Terranova, Bigotti, U MAN, Cavaliere, Cărtureşti, Diverta, Optinova, Lifeline, Leonardo şi Zoomania.

 

Multiple posibilităţi de petrecere a timpului liber

Noul centru comercial care va fi inaugurat în Suceava pune foarte mult accentul pe posibilităţile de distracţie şi de petrecere a timpului liber.

Astfel, în interiorul mall-ului va fi deschisă o zonă de foodcourt, alcătuită din 12 restaurante cu specific variat, un loc de joacă special amenajat pentru copii, cazino, o sală de bowling şi biliard, primul sport pub din Suceava, teren de fotbal în aer liber, patinoar, trei fântâni arteziene muzicale, precum şi multe alte zone de petrecere a timpului liber, amenajate cu vegetaţie luxuriantă.

În plus, în incinta Iulius Mall Suceava va funcţiona un birou de permise auto şi înmatriculări, sală de examen pentru şcoala de şoferi, servicii bancare, spălătorie, coafor, servicii de telefonie.

Nu în ultimul rând, aici va fi deschis Cinema City, cel mai mare cinema multiplex din Suceava, alcătuit din 10 săli de cinematograf.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iulius Mall Suceava îşi deschide porţile pe 15 noiembrie.
 Vizualizări articol: 15638 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.58/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 19 voturi
Iulius Mall Suceava îşi deschide porţile pe 15 noiembrie3.6519

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ok trimis de
(21 oct 2008, 12:43:25
sa dea domnul sa avem bani ca de lucru canci.......degeaba, nu ne da nimeni nimic.......asa eeeeeeeee
2.   Fara titlu trimis de
(21 oct 2008, 13:25:59
In sfarsit o sa avem si noi un cinema !!! am putea spune ca e primul din oras... Modern nu se putea numi cinema...
3.   Shoping la furnal trimis de
(21 oct 2008, 13:32:10
Speram sa vad un Mall inconjrat de parcuri, arbusti si nu de betoane si furnale.

De obicei lumea merge la Mall ca sa mai si socializeze nu numai sa cumpere.

Acu sincer sa fiu Mall-ul asta inconjurat de furnale nu stiu daca o sa mai impinga protipendada suceveana la iesiri modene. Sau mai stii !?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei