Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 sep 2008 - Anul XIII, nr. 229 (3910)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vosganian: Majorarea pensiilor nu va afecta pensionarii care beneficiau de ajutor pentru încălzire

Luni, 29 Septembrie 2008 (14:53:22)
Ministrul Economiei şi Finanţelor, vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian, a anunţat, luni, la finalul BPC al PNL, că pensionarii vor beneficia de ajutoarele de încălzire şi după majorarea pensiilor, anunţând că Executivul va majora plafonul de acordare a subvenţiilor.

"În legătură cu ajutoarele pentru încălzire pentru iarnă, doresc să transmit un mesaj clar tuturor pensionarilor, de simpatie şi de încredere, şi să le spun că majorarea pensiilor nu va afecta pe pensionarii care până acum erau beneficiari ai acestor ajutoare, pentru că şi nivelul maxim, plafonul, se va majora cu acelaşi procent cu care se vor majora pensiile", a susţinut Varujan Vosganian.

Ministrul liberal a explicat că există pensionari care erau până acum beneficiari ai subvenţiilor la încălzire şi care odată cu majorarea pensiilor ar fi avut o pensie mai mare decât plafonul, dar că plafonul se va majora, astfel că respectivii pensionari vor beneficia în continuare de ajutoare.

Varujan Vosganian a anunţat că nivelul ajutoarelor pentru încălzire va urma nivelul creşterii preţului la gazele naturale, astfel încât, în termeni reali, "ajutoarele să rămână cel puţin la fel de mari".

"Este vorba de o majorare faţă de lunile februarie-martie ale anului trecut cu 12,5%, care a fost majorarea ce am decis-o la 1 iulie", a mai spus Vosganian.

Valoarea punctului de pensie se va majora, de la 1 octombrie, cu aproximativ 20%, de la 581,3 lei la 697,5 lei, cu o lună mai devreme faţă de termenul stabilit iniţial.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vosganian: Majorarea pensiilor nu va afecta pensionarii care beneficiau de ajutor pentru încălzire.
 Vizualizări articol: 517 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vosganian: Majorarea pensiilor nu va afecta pensionarii care beneficiau de ajutor pentru încălzire0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei