Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 aug 2008 - Anul XIII, nr. 189 (3870)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O dansatoare a fost rănită grav la repetiţia pentru ceremonia de deschidere a JO

Miercuri, 13 August 2008 (19:24:40)

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Beijing, au recunoscut, miercuri, că una din cele mai celebre dansatoare chineze a fost victima unui accident grav în timpul unei repetiţii pentru ceremonia de deschidere a competiţiei, informează AFP.

  Liu Yan, în vârstă de 26 de ani, vedetă a dansului tradiţional chinez, a căzut de la trei metri înălţime, de pe o platformă în mişcare, în data de 27 iulie. Ea a rămas paralizată, după ce una dintre vertebrele dorsale i-a fost zdrobită.

O sursă implicată în spectacolul de deschidere a afirmat că tânăra este paralizată şi nu mai simte nimic de la piept până la picioare. Această informaţie nu a fost confirmată oficial, conducerea spitalului în care a fost internată dansatoarea refuzând să comenteze.

Presa chineză nu a scris nimic timp de mai multe zile despre acest incident, deşi informaţia era cunoscută de jurnalişti, deoarece victima este soţia unui realizator foarte cunoscut de la televiziunea naţională.

Vicepreşedintele Comitetului de Organizare a JO, Liu Yan, a calificat cazul dansatoarei drept foarte grav, dar nu a confirmat că aceasta ar fi paralizată.

"Este o chestiune personală. Ştiu că femeia a fost rănită grav, dar nu ştiu dacă este paralizată", a spus Wang Wei, care a precizat că dansatoarea este spitalizată în continuare.

Site-ul agenţiei China Nouă a prezentat, marţi, pentru prima dată, detalii legate de accident şi o fotografie cu tânăra pe patul de spital. Potrivit agenţiei chineze, Liu are zdrobită a 12-a vertebră a coloanei şi nu mai simte nimic. În articol nu se scrie, însă, de paralizie.

Organizatorii JO au dat publicităţii, înainte de deschiderea competiţiei, un comunicat în care au anunţat că la repetiţii au fost rănite şase persoane.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O dansatoare a fost rănită grav la repetiţia pentru ceremonia de deschidere a JO .
 Vizualizări articol: 436 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O dansatoare a fost rănită grav la repetiţia pentru ceremonia de deschidere a JO0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei