Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 aug 2008 - Anul XIII, nr. 189 (3870)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mutu: Pentru mine familia e mai importantă decât fotbalul

Miercuri, 13 August 2008 (18:45:44)

Atacantul Adrian Mutu a postat, miercuri, un mesaj pe site-ul personal, în care afirmă că familia este mai importantă pentru el decât fotbalul şi era normal să plece în SUA pentru a asista la naşterea fetiţei sale, dar a menţionat că acest drum nu i-a afectat evoluţia la Campionatul European 2008.
 
  "Văd că totul persistă din cauza faptului că nu trebuia să plec în America, să asist la naşterea fetiţei mele Maya şi să fiu alături de soţia mea într-un moment foarte important din viaţă noastră. Mi-aş dori să le pun mai multe întrebări unora care au vorbit atât de mult despre acest lucru, când de fapt ar fi trebuit să tacă. Ori au înnebunit şi nu-şi mai dau seama despre ce vorbesc, ori nu îi interesează pentru că nu este vorba de ei, ci de familia mea. Naşterea unui copil este un moment unic şi pentru nimic în lume nu aş fi pierdut aceste clipe. Pentru mine familia e mai importantă decât fotbalul! Stop!", a postat Adrian Mutu pe site-ul personal.

Adrian Mutu a mai precizat că diferenţa de fus orar dintre Statele Unite şi locul de disputare al Campionatului European, Austria şi Elveţia, nu a constituit o problemă pentru el. "În ceea ce priveşte fusul orar, aş vrea să fac o comparaţie între ceea ce s-a întâmplat la noi şi ce s-a întâmplat la Fiorentina. Am stat 10 zile în State, m-am întors la 20 mai în Bucureşti şi primul meci l-am jucat în 9 iunie. Deci sunt trei săptămâni în care am avut suficient timp să îmi revin şi să-mi reglez orele de somn. Toată lumea a sărit de fund în sus spunând, vezi Doamne, ce a făcut Mutu, că din cauza asta nu a jucat bine Mutu la Europene, că Mutu a fost cel mai slab. E adevărat că nu am jucat la cel mai înalt nivel aşa cum mi-aş fi dorit şi le dau dreptate. Dar chiar aşa slab cum spun unii?!?! Ar fi mai bine ca aceştia să se uite la statisticile echipei României de la Campionatul European. Singurul gol marcat - Mutu. Din 7 şuturi ale echipei româneşti , 5 sunt ale lui Mutu şi lista ar putea continua. Astfel, din toată această poveste reiese clar că din reuşitele echipei României o mare parte sunt ale celui mai slab jucător din echipă!!! Bravo!!!", a mai scris Mutu.

Atacantul român a menţionat că nu a fost supus la acelaşi tratament de antrenorul de la echipa de club şi nici de presa italiană, cum s-a întâmplat în România. "Ce ţin să subliniez este faptul că după Europene am stat o lună în America şi nu 10 zile! M-am întors la 15 iunie, iar pregătirea fizică am început-o imediat, în ziua următoare. Primul meci l-am jucat ieri (n.r. - marţi) în 11 august, la trei săptămâni de la întoarcerea mea din State. E adevărat că în pregătiri nu am strălucit, din cauza oboselii acumulate la antrenamente, însă nu am auzit niciun comentariu legat de faptul că nu aş fi jucat bine în pregătiri din cauza diferenţelor de fus orar, nici din partea antrenorului şi nici din partea presei italiene", a precizat Mutu.

Mutu a mai spus că nu a efectuat un control medical pentru aflarea parametrilor fizici înaintea Campionatului European din 2008. "În ceea ce priveşte forma mea fizică dinaintea Europenelor şi mai ales faptul că unii spun că era precară, că aşa ar fi reieşit din testele făcute la vizită medicală, aş vrea să declar în premieră că la acea vizită nu am făcut absolut niciun test fizic, nici măcar nu m-am urcat pe bicicletă. La acel moment doctorii au considerat că nu este necesar deoarece revin după un sezon încărcat. Deci ce parametru a avut doctorul nostru Pompiliu Popescu, sincer, nu ştiu. Puteţi să spuneţi că nu v-a plăcut cum am jucat, că după părerea voastră nu eram în formă sau că trebuia să dau gol din 11 metri (asta ştiu şi eu...). Da, lucrurile acestea le accept fără niciun fel de probleme, dar am obosit să citesc sau să aud mereu lucruri precum că nu trebuia să plec în America, că nu eram pregătit fizic, că nu ştiu ce am făcut prin hotel cu recepţionistele şi tot felul de prostii de genul acesta! ACESTE LUCRURI NU LE ACCEPT ŞI TREBUIE SĂ ÎNCETEZE!! Dacă nu aveţi ce vorbi sau ce scrie, schimbaţi-vă meseria! Faceţi un mare bine tuturor!!!", se arată în mesajul semnat "Adrian".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mutu: Pentru mine familia e mai importantă decât fotbalul.
 Vizualizări articol: 556 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mutu: Pentru mine familia e mai importantă decât fotbalul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei