Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 iul 2008 - Anul XIII, nr. 170 (3851)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc spune că va demisiona din fruntea PDL dacă viitorul guvern va fi făcut fără democrat-liberali

Marţi, 22 Iulie 2008 (14:03:45)

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că va demisiona din funcţie imediat după alegerile generale în cazul în care se va forma un viitor guvern fără democrat-liberali, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Dacă nu duc, în calitate de preşedinte, PDL la guvernare, demisionez în secunda doi când se formează un guvern fără PDL. Principalul meu angajament este să duc PDL la guvernare şi sunt convins că partidul are şi resursele umane pentru a avea un premier care să ducă partidul la guvernare, cu o echipă de miniştri performantă, cu un program de guvernare care să ofere credibilitate în ochii românilor", a declarat Boc.

El a precizat că nu vrea să se înţeleagă o suprapunere a calităţii de preşedinte de partid cu cea de premier.

"Sunt preşedintele PDL şi voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a duce PDL la guvernare", a spus Boc, care a susţinut că, deocamdată, preocuparea sa este să rămână primar al Clujului, nu să devină prim-ministru.

"Eu am o misiune foarte importantă, pe care mi-au dat-o clujenii, prin vot uninominal, aceea de a conduce destinele acestui oraş. Deocamdată, în acest moment, aceasta este preocuparea principală. Preocuparea mea de bază este şi rămâne Primăria Cluj-Napoca. Eu sunt primar al municipiului Cluj-Napoca şi avem o decizie a Biroului Permanent Naţional al PDL, conform căreia niciun ales local ales prin vot uninominal nu va participa la competiţia din această toamnă", a explicat liderul PDL.

El menţionat că nu are în vedere, în momentul de faţă, varianta ocupării unei funcţii de premier.

"Nu am în vedere o asemenea alternativă şi ipoteză. Misiunea mea este, ca preşedinte, să duc PDL la guvernare, iar ca primar să îmi onorez votul în faţa clujenilor", a spus Emil Boc.

Preşedintele PDL a adăugat că pentru a duce partidul la guvernare va lua "cele mai bune măsuri" în vederea atingerii acestui obiectiv. Printre acestea se numără alegerea unui premier capabil să fie un "motor" al campaniei electorale şi cu credibilitate în câştigarea alegerilor.

"Va urma o selecţie pertinentă şi performată, capabilă să aducă voturi, pentru cei care vor candida în colegiile uninominale. Oameni oneşti, cu integritate politică, capabili de a sta între oameni şi a asculta nevoile lor şi a le rezolva", a arătat Boc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc spune că va demisiona din fruntea PDL dacă viitorul guvern va fi făcut fără democrat-liberali.
 Vizualizări articol: 434 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc spune că va demisiona din fruntea PDL dacă viitorul guvern va fi făcut fără democrat-liberali0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei