Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 iun 2008 - Anul XIII, nr. 151 (3832)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

MEF vrea să cumpere echipamente pentru penitenciare în valoare de 1,8 milioane de euro

Luni, 30 Iunie 2008 (14:57:02)

Ministerul Economiei şi Finanţelor (MEF) organizează o licitaţie pentru a cumpăra echipamente de securitate, maşini de transport pentru deţinuţi şi dotări pentru sălile de sport din închisori, estimând că va plăti, în total, 1,8 milioane de euro fără TVA.
 
  MEF aşteaptă oferte pentru achiziţia de aparate de scanat cu raze X pentru 12 penitenciare, de porţi detectoare de metale pentru 36 de penitenciare şi detectoare de metale portabile pentru 20 de penitenciare. Acelaşi contract prevede achiziţia de echipamente sportive pentru dotarea sălilor şi a terenurilor de sport din penitenciare, dar şi 15 maşini pentru transportul deţinutilor - cinci vehicule de câte 22 de locuri şi zece vehicule de câte cinci locuri - "care să corespundă exigenţelor europene privind transportul persoanelor private de libertate".

Valoarea estimată, fără TVA, a contractului este de 1,8 milioane de euro, bani proveniţi din fonduri nerambursabile Phare.

Contractul va fi atribuit în cadrul unei licitaţii deschise, pe criteriul unic al preţului mai mic.

Pentru a participa la licitaţie, ofertanţii trebuie să depună garanţii pe loturi de produse. Pentru furnizarea lotului I de produse, reprezentând echipamentele sportive, ofertanţii trebuie să depună o garanţie de 4.700 de euro. Pentru lotul II de produse, reprezentând echipamentele de securitate, garanţia este de 11.800 de euro, iar pentru lotul III, care reprezintă maşinile, garanţia trebuie să fie de 19.300 de euro. Acestora li se adaugă o garanţie de bună execuţie reprezentând zece la sută din valoarea în euro fără TVA a contractului.

Pentru ca oferta să fie luată în calcul pentru lotul I de produse, ofertantul trebuie să fi încheiat, în ultimii trei ani, cel mult trei contracte în domeniul furnizării de echipamente sportive şi participarea sa în fiecare dintre ele să nu fi fost mai mică de 50.000 de euro. Pentru lotul II - vizând echipamentele de securitate - ofertantul trebuie să fi avut, în ultimii trei ani, trei contracte în domeniu, unul dintre ele să fi inclus furnizarea de aparate de scanat cu raze X sau de porţi detectoare de metale iar participarea sa în toate cele trei contracte să nu fi fost mai mică de 297.000 de euro. Pentru lotul III - maşinile de transportat deţinuţii - ofertantul trebuie să fi avut în ultimii trei ani măcar un contract de producere sau furnizare de mijloace pentru transportul deţinutilor sau mijloace de transport cu destinaţie specială, participarea sa la contract fiind de minimum 291.000 de euro.

În plus, pentru lotul I, ofertanţii trebuie să aibă la dispoziţie minimum cinci specialişti, iar pentru loturile II şi III minimum şapte. În plus, participarea nu este posibilă fără deţinerea unui certificat ISO 9001 sau o atestare echivalentă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MEF vrea să cumpere echipamente pentru penitenciare în valoare de 1,8 milioane de euro.
 Vizualizări articol: 760 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MEF vrea să cumpere echipamente pentru penitenciare în valoare de 1,8 milioane de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei