Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 iun 2008 - Anul XIII, nr. 137 (3818)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Naţionala de baschet masculin a României va disputa partidele cu Cipru şi Elveţia la Oradea şi Sibiu

Vineri, 13 Iunie 2008 (15:20:34)

Naţionala de baschet masculin a României va disputa partidele cu Cipru şi Elveţia, la Oradea, respectiv la Sibiu, în cadrul grupei B a preliminariilor Campionatului European din 2009, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  Secretarul general al Federaţiei Române de Baschet (FRB), Radu Drăgănescu, a declarat, vineri, că au fost stabilite oraşele gazdă ale meciurilor de pe teren propriu programate în 2008. "Primul meci, cel cu Cipru, se va juca la Oradea, în 6 septembrie, iar cel de-a doilea, cu Elveţia, la Sibiu, în 17 septembrie. Acestea sunt singurele partide pe teren propriu ale naţionalei masculine din 2008, celelalte două, cu Belarus şi Albania, urmând să se joace anul viitor".

Programul meciurilor tur ale naţionalei României din cadrul grupei B a preliminariilor CE din 2009 este următorul: România-Cipru (6 septembrie), Belarus-România (10 septembrie), România-Elveţia (17 septembrie) şi Albania-România (20 septembrie).

Reprezentativa masculină evoluează în Divizia B valorică europeană. Din cele patru grupe se va califica mai departe prima clasată şi echipa cu cea mai bună linie de clasament de pe locul doi. Cele patru formaţii vor juca apoi, încrucişat, meciuri eliminatorii, iar câştigătoarele se vor califica în Divizia A continentală, urmând să evolueze la Campionatul European din 2011.

Oficialul FRB a mai afirmat că oraşele în care se vor disputa meciurile de pe teren propriu ale naţionalei feminine a României, care joacă în Divizia A europeană, nu au fost încă stabilite. Echipa feminină va evolua în preliminariile CE din 2009 în cadrul grupei C, după cum urmează: România-Croaţia (16 august), Slovacia-România (20 august), România-Ungaria (23 august), Franţa-România (27 august), Croaţia-România (3 septembrie), România-Slovacia (6 septembrie), Ungaria-România (10 septembrie) şi România-Franţa (13 septembrie).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Naţionala de baschet masculin a României va disputa partidele cu Cipru şi Elveţia la Oradea şi Sibiu.
 Vizualizări articol: 463 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Naţionala de baschet masculin a României va disputa partidele cu Cipru şi Elveţia la Oradea şi Sibiu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei